Konesalit valvontaan yhdeltä ruudulta

Eaton on lanseerannut uuden hallintaohjelmiston yksinkertaistamaan konesalien päivittäistä valvontaa yhdestä ja samasta näyttöruudusta. Ohjelman avulla IT-vastaavat voivat valvoa konesalien sähkönkulutusta sekä muita muuttujia.

Eastonin Intelligent Power Manager ohjelmiston on sulautettu Eaton IPC-hallintalaitteeseen. Kojekehikon 1U:n korkuisessa, hallintalaitteessa on laaja valikoima liitäntöjä, kuten Ethernet-, sarjaportti- ja USB-liitäntöjä sekä prosessien I/O-kanavat.

Tämä laaja porttiliitäntöjen ja protokollien valikoima antaa hallinnoijalle mahdollisuuden tehdä paikallisia ja keskitettyjä tiedonsiirtoja muista laitteista, kuten älykkäistä virranjakeluyksiköistä (PDU) tai häiriöttömän sähkönsyötön laitteista (UPS).

Laitteeseen voi myös liittää lämpötila- ja kosteusanturit: ympäristön muita olosuhteita mittaavien lisäanturien julkaisu on suunniteltu vuodelle 2017. Ohjelmisto tukee muun muassaseuraavia protokollia: TCP/IP, HTTP/HTTPS, SNMPv1, SNMPv2c, Eaton XML/PDC sekä SSH-konsolikäyttö.

Kaikkia näitä tietoja voidaan tarkastella liitetyn laitteen avulla intuitiivisen ja reaaliaikaisen käyttöliittymän kautta. Mittaustietoja voi mallintaa käyriksi ja kuvaajiksi, joiden avulla on helppo ymmärtää konesalin kapasiteetin pitkän aikavälin muutoksia.

Ohjelmisto toimii yhdessä monien virtualisointiohjelmistojen, kuten VMwaren kanssa ja tarjoaa mahdollisuuden tarkkailla ja hallita sähkönsyötön laitteita etänä sekä käynnistää ennalta määritettyjä, tapahtumakohtaisia menettelyjä, kuten virtuaalikoneiden reaaliaikainen siirtäminen pilveen varmuuskopiointia varten.

LISÄÄ: Eaton (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).