Lokakuun Teknologia17 saa rinnalleen robottitapahtuman

Lokakuussa Helsingissä järjestettävä Teknologia2017-tapahtuma saa vierelleen ensimmäistä kertaa järjestettävän Robosteam-osuuden. Esittelyssä on robotteja, joista moni nähdään ensimmäistä kertaa Suomessa.

Robotsteamissa kohtaavat robottien ja tekoälyn käyttäjät, komponenttien toimittajat, robottien ja ohjelmistojen rakentajat sekä julkisen sektorin toimijat.  Sen yhteydessä järjestetään myös seminaari, jonka avaaja on liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner.

Tapahtumassa on tulossa järjestäjien mukaan useita huippunimiä, kuten Ogan Gurel, joka on yksi Korean tunnetuimmista luennoitsijoista alallaan. Muita ovat Skolkovon robottiakatemian johtaja Albert Efimov ja Jade le Maître Ranskasta.

”Olen tyytyväinen, että robotiikka- sekä tekoäly noteerataan Suomessa nyt ensimmäistä kertaa kansainvälisenä tapahtumana’’, kertoo Omronin Suomen robotiikan myynnin kehityksestä vastaava Samuli Bergström.

Yritys esittelee tapahtumassa mobiilirobotin, jonka käyttökohteita ovat esimerkiksi sairaalat, tuotantolaitokset ja logistiikkasektori. Develor Oy:n Cristina Anderssonin tuo esille ranskalaisen Hease Roboticsin inhimillisen, tunneälykkään Heasy-robotin.

Muita yrityksiä Robosteamissa ovat muun muassa Airo Island, Evondos ja Stereoscape.

Lokakuun Teknologia 17 -messukokonaisuuteen kuuluvat Automaatio, Elkom, Hydrauliikka & Pneumatiikka, MecaTec, Levytyö, Kunnossapito ja LOGYiSCM. Kahdenvuoden takaisessa aiemmassa tapahtumassa vieraili yli 14000 kävijää.

Teknologia 17 järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 10.-12.10.2017.

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!