SUUNNITTELIJA: Lisää toiminta-aikaa puettavaan elektroniikkaan

Älykelloista ja muista puettavista elektroniikkalaitteista on tullut suosittuja, mutta niiden akkukestävyyteen ja toiminta-aikaan haluttaisiin pidennystä. Tässä Intersilin Anub Gupta käy läpi, kuinka toiminta-aikaa voitaisiin pidentää uusien piiriratkaisujen avulla.

Puettava elektroniikka on laaja termi erilaisille mukana kuljetettaville elektroniikkalaitteille. Niitä ovat esimerkiksi älykellot ja erilaiset kuntorannekkeet.

Teknologiateollisuus ja markkinatutkijat hehkuttavat puettavia laitteita seuraavana ”isona juttuna”. ABI Research ennustaa, että puettavien laitteiden kategoria kasvaa 56,1 prosentin vuosivauhtia yltäen 487 miljoonaan myytyyn laitteeseen vuoteen 2018 mennessä.

Laitteiden suorituskykyodotusten kasvaessa niiden ladattavien akkujen toiminta-aika mietityttää kuluttajia. Samaan aikaan laitteiden suunnittelijat kehittävät yhä pienempiä, tehokkaampia ja enemmän toimintoja sisältäviä ratkaisuja.

Laitteiden toiminta-aika akkuteholla on kuluttajien tarkistuslistan kärkipäässä, kun he pohtivat erilaisia vaihtoehtoja ennen kuin päättävät ostaa jokin puettavan laitteen.

LUE KOKO ARTIKKELI (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille -Lue ilmaiseksi verkossa!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016