Suomalaiset tuotteiden ja järjestelmien tuotekehittäjät ovat ansainneet netin perusuutistarjonnan lisäksi laajempaa teknologiatietoa Suomesta ja maailmalta. Uusiteknologia.fi taustoittaa, antaa ideoita ja esittelee tekniikoita. Se kertoo myös, mitä tuotteita ja palveluita on tulossa sekä kertoo esimerkien avulla suomalaista huipputekniikan tutkimusta ja bisnestä.

Uusiteknologia.fi rakentuu nettipalvelun lisäksi some-kanavista, e-lehdestä. Nettpalvelussa www.uusiteknologia.fi julkaistaan päivittäin uusia innovaatioita, uutisia, tuotteita, ihmisiä ja tapahtumia.

HUOM! Jos haluat olla mukana nettisivulla bannerilla tai e-lehdessä ilmoituksella niin  ole yhteydessä!  Lähetä  sähköpostia osoitteella ilmoitukset(a)uusiteknologia.fi tai media(a)uusiteknologia.fi.

Uusiteknologia.fi tarjoaa uutisten ja tuotteiden lisäksi huipputekniikan tuotteiden ja järjestelmien suunnittelijoille ja tutkijoille tarkoitettuja tekniikka-artikkeleita.Toimitus ottaa vastaan vapaasti kuvia, tuoteuutisia ja uutistiedotteita osoitteessa toimitus(a)uusiteknologia.fi

Uusiteknologia.fi on myös Twitterissä ja Facebookissa – liity seuraajaksi ja käy peukuttamassa!

TOIMITUS- JA MEDIAYHTEYDET

Teknologiamediat Oy / Uusiteknologia.fi

Sähköpostit:

toimitus(a)uusiteknologia.fi

media(a)uusiteknologia.fi

ilmoitukset(a)uusiteknologia.fi