Suomalaiset uusien tuotteiden ja järjestelmien tuotekehittäjät ja suunnittelijat ansaitsevat netin perusuutistarjonnan lisäksi uusinta teknologiatietoa Suomesta ja maailmalla.

Uusiteknologian tieto taustoittaa, antaa ideoita ja esittelee tekniikoita. Se kertoo mitä tuotteita ja palveluita on tulossa sekä kertoo esimerkien avulla suomalaista huipputekniikan tutkimusta ja bisnestä.

Uusiteknologia.fi rakentuu nettipalvelun lisäksi some-kanavista sekä kaksi kertaa vuodessa (2018: toukokuu ja marraskuu)  ilmestyvästä Uusiteknologia-lehdestä.

Voit veloituksetta tilata (linkki) tästä seuraavan Uusiteknologia-lehden ja samalla kuukausittain ilmestyvät uutiskirjeet.

Samalla lomakkeella voit olla yhteydessä Uusiteknologia.fi-mediamyyntiin tai lähettää suoraan sähköpostia osoitteella ilmoitukset(a)uusiteknologia.fi tai media(a)uusiteknologia.fi.

Toimitus ottaa vastaan vapaasti kuvia, tuoteuutisia ja uutistiedotteita osoitteessa toimitus(a)uusiteknologia.fi

Uusiteknologia.fi tarjoaa uutisten ja tuotteiden lisäksi huipputekniikan tuotteiden ja järjestelmien suunnittelijoille ja tutkijoille tarkoitettuja tekniikka-artikkeleita.

Uusiteknologia.fi on myös Twitterissä ja Facebookissa – liity seuraajaksi ja käy peukuttamassa!

YHTEYDET

Teknologiamediat Oy / Uusiteknologia.fi

Sähköpostit:

toimitus(a)uusiteknologia.fi

media(a)uusiteknologia.fi

ilmoitukset(a)uusiteknologia.fi