Suomalaiset tuotteiden ja järjestelmien tuotekehittäjät ansaitsevat netin perusuutistarjonnan lisäksi laajempaa teknologiatietoa Suomesta ja maailmalta.

Uusiteknologia.fi taustoittaa, antaa ideoita ja esittelee tekniikoita. Se kertoo, mitä tuotteita ja palveluita on tulossa sekä kertoo esimerkien avulla suomalaista huipputekniikan tutkimusta ja bisnestä.

Uusiteknologia.fi rakentuu nettipalvelun lisäksi some-kanavista sekä kaksi kertaa vuodessa (2018: toukokuu ja lokakuu)  ilmestyvästä printtilehden tyylisestä digitaalisesta Uusiteknologia-lehdestä. Lehti julkaistaan tietokoneella tai tablettikoneella luettavissa issuu- ja pdf-muodoissa.

Voit tilta veloituksetta (linkki) tästä seuraavan Uusiteknologia-lehden ja samalla kuukausittain ilmestyvät uutiskirjeet.

Samalla lomakkeella voit olla yhteydessä toimitukseen sekä Uusiteknologia.fi-mediamyyntiin. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteella ilmoitukset(a)uusiteknologia.fi tai media(a)uusiteknologia.fi.

Uusiteknologia.fi tarjoaa uutisten ja tuotteiden lisäksi huipputekniikan tuotteiden ja järjestelmien suunnittelijoille ja tutkijoille tarkoitettuja tekniikka-artikkeleita.Toimitus ottaa vastaan vapaasti kuvia, tuoteuutisia ja uutistiedotteita osoitteessa toimitus(a)uusiteknologia.fi

Uusiteknologia.fi on myös Twitterissä ja Facebookissa – liity seuraajaksi ja käy peukuttamassa!

YHTEYDET

Teknologiamediat Oy / Uusiteknologia.fi

Sähköpostit:

toimitus(a)uusiteknologia.fi

media(a)uusiteknologia.fi

ilmoitukset(a)uusiteknologia.fi