Helvar rakensi uuden ledituotantolinjan – vienti vetää

Valaistuselektroniikkaa valmistava Helvar juhli eilen uutta tuotantolinjaa Karkkilan tehtaallaan. Tehdas työllistää tällä hetkellä lähes 60 henkilöä.

Helvarin komponenttitehdas on toiminut jo vuodesta 1973 Karkkilassa ja on edelleen alansa ainoa tehdas Pohjoismaissa ja suurimpia koko Euroopassa.

Tehtaan valmistamista tuotteista menee vientiin yli 90 prosenttia pohjoismaiden lisäksi muun muassa Saksaan ja Englantiin. Karkkilan uudella tuotantolinjalta valmistuu tuotteita ledivalaisimiin.

“Tehtaan uudistaminen on osa Helvarin pitkän tähtäimen kasvustrategiaa. Karkkilan tehdas on strategisesti tärkeä tuotekehityksen kannalta “, sanoo Helvarin toimitusjohtaja Hans Henrik Lund.

Tuotannon ja tuotekehityksen läheisyys takaa yritykselle joustavan ja nopean tavan uusien tuotteiden lanseeraamiseksi nopeasti muuttuville valaistusmarkkinoille ja toimitukset kysynnän kasvaessa.

’’Oman valmistuksen avulla kykenemme vastaamaan nopeasti ja joustavasti muuttuviin asiakastarpeisiin”, toteaa Helvarin toimitusketjusta vastaava johtaja Aleksi Ahti.

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa!