Sony toi VR-silmikot myyntiin

Sony toi uudet virtuaalitodellisuuslasinsa myyntiin Suomessa muiden Euroopan maiden tavoin.  PS VR soveltuu käytettäväksi yrityksen PS4-pelikonsolin kanssa.

Sonyn uusi silmikko käyttää hyväkseen uusinta teknologiaa, kuten 360 asteen pään seurantaa, laajaa katselukulmaa, 120 kuvaa sekunnissa toteutuvaa ruudunpäivitystä ja uudenlaista 3D-ääniteknologiaa.

’’Uutuus vie pelaajat toiminnan keskelle ja uskomattomiin uusiin maailmoihin. PS VR on kotiviihteen virstanpylväs ja se todella pitää kokea itse uskoakseen’’, vakuuttaa Sonyn pelipuolen markkinointijohtaja Jim Ryan.

Uutta silmikkoa varten Sonyn pelikonsoliin on 30 erilaista VR-tuella varustettua peliä ja vuoden loppuun mennessä pelejä pitäisi olla jo 50.

Lisävarusteiden, kuten liikeohjaimen ja muiden ohjaimien avulla pelaajat voivat tutkia virtuaaliympäristöjä ja vaikuttaa pelimaailmaan kuin he olisivat oikeasti pelin sisällä.

Social Screen -ominaisuuden ansiosta muutkin voivat seurata TV:stä mitä PS VR -pelaaja näkee laseistaan, ja joissain peleissä muut katsojat voivat myös osallistua peliin.

LISÄÄ: Sonyn PS-virtuaalilasien tekniikka (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639