Arrow kokoaa IoT-väen yhteen

Elektroniikkajakelija Arrow järjestää IoT Summit -tapahtuman toukokuussa lähellä Helsinki-Vantaa lentoasemaa. Tuleva tapahtuma keskittyy ideoiden, asiantuntemuksen ja parhaiden käytäntöjen vaihtoon IoT-kehittäjien kesken.

Tapahtumaan odotetaan viitisensataa osanottajaa, Se on suunnattu järjestäjän mukaan kaikille yrityksille suurista aina aloitteleviin saakka kuten myös julkisen, opetustyön ja koulutuksen ammattilaisille. Päivän kestävä tilaisuus järjestetään Cumulus Resort Airport Congress Centerissä aivan Helsinki-Vantaan lentoaseman tuntumassa. Osallistuminen on maksutonta.

Pääpuhujia ovat Arrowin IoT-maailman kehittämisestä vastaavat Andrew Bickley, Andy Smith ja David Fearne.  Mukana on keynote-esitykset myös VTT:ltä ja Microsoftilta.  Esimerkkeinä käytetään  lähiruokayritys Valoya ja logistiikkatekniikkaa kehittävää MacGregoria.

Suunnittelijaosuuksissa  esillä ovat tapahtuman yhteistyötahot. Tarjolla on piiri- ja liitäntätekniikoiden lisäksi erilliset seminaariosuudet alustoista, tietoturvasta ja palveluista.

Näyttelyssä on mukana lähes 50 yritystä , jotka tarjoavat IoT-kehitysalustoja, piirejä sekä tietoturva- ja tietoliikenneratkaisuja. Mukana ovat muun muassa NXP, Microchip, Renesas, Intel, Panasonic, Murata, Silicon Labs, Cypress, Hitachi, ST Microelectronics ja On Semi sekä suomalaisista sopimusvalmistajista ja -suunnitteluyriyksistä Etteplan, Ixonos, Insta, Innokas Medical, Tepcomp ja VTT.

Kuvituskuva: Arrow IoT Summit 2016.

LISÄÄ: Arrow IoT Summit 18.5.2016 (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!