Prosys tuotteisti OPC-UA-teknologian palvelupaketiksi

Espoolainen Prosys OPC on tuotteistanut avoimen tiedonsiirron OPC UA -tuotteet palvelupaketiksi. Saksan teollisuuden Industrie 4.0 -referenssiarkkitehtuurin mukainen OPC UA -teknologia varmistaa turvallisen tiedonsiirron kaikissa käyttöympäristöissä ja verkoissa.

Avoimen tiedonsiirron OPC UA -standardi mahdollistaa eri valmistajien tuotteiden ja järjestelmien liittämisen toisiinsa. Nyt suomalaisyritys on kehittänyt yhteistyössä asiakkaiden kanssa uuden sukupolven OPC UA -tuotteet ja palvelukokonaisuuden

Prosys:n Industrie 4.0 kanssa yhteensopiva ohjelmistototeutus soveltuu turvattuun tiedonsiirtoon esimerkiksi  kone- ja laitevalmistusteollisuudessa, liikenteen ohjauksessa, älykkäissä sähköverkoissa sekä teollisuuden tietojärjestelmien integraatiossa.

’’OPC UA -ohjelmistolisenssin lisäksi tarjoamme siihen liittyvät koulutus- ja ohjelmistokehityspalvelut sekä tarvittavat sertifioinnit asiakkaan puolesta, hän sanoo Prosysin operatiivinen johtaja Pyry Grönholm.

”OPC UA -tuotteiden ja palveluiden päämarkkina-alueen saksankielisen Euroopan lisäksi myös Pohjois-Amerikka ja Aasia ovat nousussa’’, Grönholm arvioi palvelutuotteen markkinanäkymiä.

Espoolaisyritys esittelee uutta palvelupakettiaan ensi viikolla Hannoverissa alkavilla teollisuusmessuilla.

Lisää: Prosys (LINKKI)

Kuva: Prosys