Pikkukortista syntyy kätevä pöytäkone

Pienestä suoritinkortti Raspberry Piistä syntyy myös pöytäkone. Farnell element14 on tuonut nyt rakennesarjan, jonka avulla Piistä voi tehdä täysin varustellun Linux-pohjaisen pöytätietokoneen.

Tuloksena on ratkaisu Raspberry Pi -harrastajille, jotka tarvitsevat myös perinteisen pöytäkoneen. Pi Desktop -tietokone tarjoaa käyttäjille kaikki toiminnot, joita he odottavat tavalliselta PC-koneelta.

Desktop-paketti tarjoaa SSD-muistivalmiudet (jopa 1 Ttavu) ja mahdollisuus käynnistää Raspberry Pi suoraan SSD-levyiltä. Siinä on WiFi- ja Bluetooth-yhteydet, SSD-levyille mSATA- ja kameraliitäntään. Näyttö kytkeytään HDMI-kaapelilla.

Pakettiin kuuluva lisäkortti sisältää mSATA-käyttöliittymän, tehokäytön ohjaimen ja RTC-reaaliaikakellon, kotelon; jäähdytyslevyn; USB-sovittimen (Micro-tyyppi A); RTC-osuuden akun ja tarvittavat välilevyt ja ruuvit.

Lisää: Farnell element14 (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!