Lokakuun Teknologia17-tapahtuma julkisti seminaariantinsa

Digitaalisuuden muutosvoima näkyy lokakuussa Helsingissä järjestettävän Teknologia 17 -messujen seminaaritarjonnassa. Tulevan tapahtuman seminaaritarjonta pureutuu tekoälyyn, teolliseen internettiin, digitaaliseen alustatalouteen ja pelillistämiseen. Mukana on lisäksi kunnossapitoa, älyliikennettä, digitekniikkaa ja nanosatelliitteja.

Lokakuun Helsingissä järjestettävässä Teknologia17-messuille tulee kaksi ohjelmalavaa: Plaza ja Innovaatiolava. Tietotekniikan ja Elektroniikan seuran Teknologia Forum on oma kokonaisuutensa, joka lupaa viedä katseet tulevaisuuteen.

Messuhallliin sijoitetun Plazan ohjelmassa tulee olemaan Kunnossapitoyhdistys Promaintin katsaus teolliseen kunnossapitoon ja Valmet Automotiven Ilpo Korhosen puheenvuoro autoteollisuuden näkymistä Uudessakaupungissa.  Mukana on myös digitaalisen alustatalouden paneeli, jossa ovat mukana Pekka Sihvonen Tekesiltä, Jukka Viitanen Resolute HQ:sta, Taneli Tikka Tiedolta ja Simo Säynevirta ABB:ltä.

Konsulttiyritys PwC:n Jani Arnell kertoo puheenvuorossaan, miten digitaalisen turvallisuuden tehtävä on rakentaa luottamusta ja kasvattaa liiketoimintaa. Innovaatioalueella Tom Laine Somehow’sta kertoo Linkedinin hyödyntämisestä ammatillisessa verkostoitumisessa ja myynnissä sekä markkinoinnissa.

Teknologia Forumin aiheita ovat esimerkiksi älykäs liikenne ja nanosatelliitit. Teknologia Forumissa aiheena on teollinen internet, jota alustaa Jyri Hämäläinen Aalto-yliopistosta. Kaupan tulevaisuus -teemaan porautuu puolestaan Anni Ronkainen Keskolta. Pelien ja pelillistäminen -puheenvuorokokonaisuutta luotsaa Frans Mäyrä Tampereen yliopistosta.

Lisäksi pidetään paneeli Sähkölaitteet irtoavat verkosta ja kytkeytyvät verkkoon, sen vetäjänä on Matti Kauhanen ABB:ltä. Turvallisuus-teemaan liittyvistä aiheista alustaa muun muassa. Jyri Kosola Puolustusvoimista otsikolla Sotilasteknologian kehitys ja vaikutukset turvallisuuteen.

Teknologia-tapahtumakokonaisuudessa on ensimmäistä kertaa mukana Robosteam-osuus, jossa kohtaavat robottien ja tekoälyn käyttäjät. Tapahtumassa puhuu Ogan Gurel, joka on yksi Korean tunnetuimmista luennoitsijoista alallaan ja tulee ensimmäistä kertaa Suomeen. Muita puhujia ovat Skolkovon robottiakatemian johtaja Albert Efimov Venäjältä ja Jade le Maître Ranskasta.

TAUSTAA: Teknologia 17 -kokonaisuuteen kuuluvat Automaatio, Elkom, Hydrauliikka & Pneumatiikka, MecaTec, Levytyö, Kunnossapito, Robosteam sekä LOGYiSCM. Vuonna 2015 messuilla vieraili yli 14000 kävijää. Teknologia 17 järjestetään 10.—12.10.2017 Messukeskuksessa  Helsingissä.

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!