F-Securen turva-Wifi myyntiin

Elisa tuo ensimmäisen operaattorina myyntiin  F-Securen Sense-reitittimen, joka turvaa kodin älylaitteet digibokseista uusimpiin IoT-laitteisiin. Reitittimeen kuuluu sovellus, joka suojaa älypuhelimet ja tietokoneet myös niiden ollessa kotiverkon ulkopuolella

F-Securen kehittämä uutuuslaite on WiFi-reititin, joka kehittyneellä suojaussovelluksella ja pilvipohjaisella suojauksella lupaa turvata kaikki kodin älylaitteet.

’’Esineiden internet tulee koteihin laite laitteelta. Langaton verkkoyhteys löytyy jo niin kodin viihdelaitteista (esimerkiksi älytelevisiot ja pelikonsolit), nettikameroista, kodinkoneista kuin lämmitysratkaisuistakin’’, sanoo Elisan liiketoimintajohtaja Matias Castrén.

Sense-laitteen hintaan kuuluva palvelu on voimassa 12 kuukautta ja siihen voidaan liittää rajaton määrä kodin älylaitteita ja -puhelimia, ja 25 tietokonetta. Sen jälkeen hinta on 9,90 euroa/kuukausi. Tietoturvaominaisuutensa lisäksi Sense toimii laadukkaana tukiasemana mahdollistaen hyvän verkkoyhteyden.

’’Monet operaattorikumppanimme tutkivat jo tapoja suojata kodin älylaitteita, ja F-Secure pystyy nyt tarjoamaan ratkaisun tähän. Voimme tarjota tietoturvaa, jota kodit IoT:n räjähdysmäisen laajenemisen takia kipeästi tarvitsevat’’, sanoo F-Securen johtaja Kristian Järnefelt.

LISÄÄ: F-Secure (LINKKI), Elisa (LINKKI) ja tuotetieto (LINKKI).

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2017