Dell kiinnostui: miljardi dollaria IoT-tuotekehitykseen

Yhdysvaltalainen tietotekniikkayritys Dell Technologies on päivittänyt IoT-visionsa ja -strategiansa. Yritys on perustanut IoT-maailmaa tukevan kehitysosaston ja tuonut uusia IoT-tuotteita.  Yritys aikoo investoida kolmen seuraavan vuoden aikana IoT-kehitykseensä miljardi dollaria.

Dell Technologiesin tuore IoT-strategia pohjautuu uuteen, hajautettuun malliin. Siinä tekoäly ja koneoppiminen integroituvat IoT-infrastruktuuriin ja mahdollistavat älykkäämpien ja ennustuskykyisten järjestelmien toteuttamisen

Digitaalinen transformaatio ja IoT yhdessä vaativat Dellin mukaan uutta lähestymistapaa tietojenkäsittelyyn. Pilvipalveluiden vasteajat eivät riitä IoT-maailman tarpeisiin, kun äly tulee kaikkialle.

Dellin mukaan älykkäät, antureita sisältävät laitteet puhelimista sähkölamppuihin ja termostaateista sydänmonitoreihin vaativat hajautettua ja reaaliaikaista tietojenkäsittelyä.

“IoT muuttaa olennaisesti tapaamme elää; sitä, miten organisaatiot koko maailma toimivat. Tällä on perustavanlaatuinen vaikutus koko globaaliin toimintaympäristöömme”, sanoo Michael Dell , Dell Technologiesin hallituksen puheenjohtaja ja pääjohtaja.

Yhtiön uuden IoT-osaston vetäjäksi on nimitetty VMwaren teknologiajohtaja Ray O´Farrell , jonka tehtävänä on johtaa IoT-tuotteiden ja -palveluiden kehitystoimintaa Dell Technologies-organisaatiossa. Osasto yhdistää sisäisen tuotekehityksen tuottamat teknologiat Dell Technologies -ekosysteemin kattaviin palveluihin ja tarjoaa näin asiakkaille kokonaisvaltaisia ratkaisuja.

Mikrotietokoneilla aloittanut  Dell Technologies on nykyisin osa isoa yritysrypästä, johon kuuluvat Dellin lisäksi Dell-EMC, Pivotal, RSA, Secureworks, Virtustream ja VMware.

usimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!