Teknologiassa lähes 14 500 kävijää – robottialue uutta

Helsingissä eilen päättynyt Teknologia 17 -tapahtuma keräsi lähes 14 500 kävijää. Tarjolla oli teollisuuselektroniikkaa ja robotiikkaa. Näytteilleasettajia oli lähes 450.  Seuraavan kerran tapahtuma järjestetään lokakuussa 2019.

Robotiikan ja tekoälyn seminaaritarjonnan lisäksi robotteja oli esillä useilla messuosastoilla. Sick oli rakentanut pienoiskokoon tehtaan, jossa ihminen ja robotti työskentelevät yhdessä. Siinä hyödynnettiin ohjelmoitavia kameroita, antureita, RFID-luku-/kirjoituslaitteita ja älykkäitä turvaratkaisuja.

”Ihmisen ja robottien yhteistyö kehittyy suurin harppauksin. Lähitulevaisuudessa käyttöön otettavissa teollisuuden 4.0-ratkaisuissa tuotannon älykkyys on viety niin pitkälle, ettei robotteja tarvitse enää eristää ihmisistä”, kertoi Sickin Suomen yrityksen toimitusjohtaja Ari Rämö.

Teknologia-tapahtuma rakentui useista teollisuuden tuoteosuuksista, joita olivat Automaatio, Elkom, Hydrauliikka & Pneumatiikka, MecaTec, Levytyö, Kunnossapito, Robosteam ja kaksipäiväinen LOGYiSCM.

Seuraavan kerran Teknologia-messukooste järjestetään Messukeskuksessa 8.-10. lokakuuta 2019.

LISÄÄ: Teknologia17-uutisia (LINKKI)