Samsungilta rankkojen tehtävien tablettimikro

Samsung on julkistanut rankkoihin olosuhteisiin sopivan Galaxy Tab Active2-mikron. Mukana on IP68-suojauksen lisäksi S-Pen-kynäohjaus, Pogo-pin-liitäntä, Knox-tietosuojaus sekä sormenjälki- ja kasvotunnistimet.

Samsungin Tab Active2:lla on IP68-luokitus, joka tarjoaa vedenkestävyyden ja pölytiiveyden*, sekä iskunkestävyyden kuorten** osalta. Muotoilultaan laite on ohut ja siinä on näytön lisäksi fyysiset painikkeet ja S-Pen-kynä.

Galaxy Tab Active2 on optimoitu valmistajan mukaan yrityskäyttöön eri ympäristöissä ja sääolosuhteissa. Glove Mode -tilan ansiosta tablettia voi käyttää myös hanskat kädessä. S-Pen-kynäohjaus tekee valikoissa liikkumisesta, sovellusten käytöstä ja asiakirjojen allekirjoittamisesta helppoa. S-Pen-kynää säilytetään laitteen suojakuorissa. Kynä ei tarvitse erikseen latausta.

Uutuuskoneen Pogo-pin-liitännän kautta tapahtuu lataus, tiedonsiirto ja näppäimistön liittäminen.

Samsung Knox-mobiilitietoturva huolehtii Tab Active2:n tietoturvasta, sovellusten ikkunointi parantaa käytettävyyttä. Laitteen sovelluskehitystyökalut (SDK) mahdollistavat mukautettujen sovellusten integroinnin.

Yritykset voivat saada omat sovelluksensa toimimaan moniajotilan ja S-Penin kanssa. Laitteessa on sormenjälki- ja kasvotunnistus biometriseen tunnistautumiseen.

Tab Active2 on valmis lisätyn todellisuuden (Augmented Reality, AR) ratkaisuihin. Niissä voidaan esimerkiksi tarkastella jonkin koneen tarkastus- ja korjausohjeita, rakennuksen piirustuksia, tutkia lämpö- ja kaasutietoja tai kouluttaa henkilökuntaa. Tab Active2 sopii myös kolmannen osapuolen AR-ratkaisuihin.

Samsung Galaxy Tab Active2 on saatavilla 549 euron suositushintaan.

* Kestää 30 minuuttia veden alla ja 1,5 metrin upotuksen ** Kestää tiputukset jopa 1,2 metriin asti

TEKNISET TIEDOT:

  • Samsung Galaxy Tab Active2:ssa on 1,6 GHz:n Octa-core-suoritin ja 3 Gt RAM-muistia. Laitteessa on 16 Gt:n sisäänrakennettu tallennustila ja tuki 256 Gt:n microSD-korteille.
  • Laitteessa on kahdeksan tuuman TFT-LCD-näyttö, jonka tarkkuus on 1280×800 pikseliä ja valovoima 480 nitiä. Akku on 4450 mAh, mitat 214.7 x 9.9 mm, paino 419 grammaa ja suojaluokitus IP68.
  • Tabletissa on viiden megapikselin etukamera, ja kahdeksan megapikselin takakamera Auto Focuksella. Käyttöjärjestelmänä on Android 7.1. I
  • Yhteysominaisuuksiin lukeutuvat: Wifi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4+5GHz), Bluetooth v4.2, USB 2.0 Type-C, NFC-lähiluku sekä GPS-, Glonass- ja Beidou-satekkittipaikannukset.
  • Laitteessa on kiihtyvyysanturi, sormenjälkitunnistin, kasvojentunnistus, gyroskooppi, läheisyystunnistin,  Hall-anturi, geomagneettinen anturi ja RGB Light -valoanturi.

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!