Paikannusyritys Quuppa hakee kasvua kumppanien kautta

Paikannusratkaisuja kehittävä Quuppa hakee kasvua yhdessä kumppaniyritysten kanssa. Yksi osa sitä on jo toista kertaa järjestettävä tapahtuma, jossa käydään läpi Quupan uusimpia kehitysaskeleita, muta myös kumppaneiden sovellusratkaisuja.

Tapahtumassa esitellään Quupan maailmanvalloitusstrategiaa, jonka keskiössä on avoimuudelle perustuva laite- ja ohjelmistoalusta paikannusta varten sekä avoimet ohjelmistorajapinnat. Palveluiden time-to-market -aika lyhenee, kun kukin ekosysteemin yritys keskittyy ydinosaamiseensa.

Quupan reaaliaikainen paikannusteknologia hyödyntää Bluetooth Low Energy (BLE) -teknologiaa yhdessä Angle of Arrival (AoA) -menetelmän sekä kehittyneiden paikannusalgoritmien avulla, joita on kehitetty yli 15 vuoden ajan. Tausta on Nokiassa aikanaan tehtyä tutkimusta ja kehitystä.

Quupalla on ekosysteemissä jo seitsemänkymmentä soveltajaa, jotka toimittavat ohjelmistoratkaisuja ja BLE-tageja, sekä suunnittelu- ja asennuspalveluita. Ekosysteemiin kuuluu myös järjestelmäintegroijia ja eri teollisuudenalojen ratkaisutoimittajia, jotka tarjoavat end-to-end -ratkaisuja kuhunkin palvelemaansa teollisuudenalaan.

”Ekosysteemin laajetessa olemme huomanneet, että kumppanit etsivät asiakkaidensa ongelmiin ratkaisuja myös toisiltaan, eivät vain Quupalta. Yritykset ovat ymmärtäneet, ettei heidän tarvitse enää kehittää kaikkea itse, vaan he voivat myös valita optimaaliset ratkaisut meidän ekosysteemikumppaneiltamme ja näin yhteistyön avulla säästää aikaa markkinoiden saavuttamisessa”, sanoo Fabio Belloni, Quupan kumppaniekosysteemin johtaja.

Uusimpia kumppaneita ovat japanilainen sähkömoottorivalmistaja Nidec Corporation ja italialainen teknologiasuunnittelija Synapses Labs.

Kuva: Quuppa esitteli helmikuun Barcenonan mobiilimessuilla uusimman Bluetooth Low Energy (BLE) -moduulinsa.

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2018