Huippuskooppi tietoliikenteen kehittäjille

Keysight on julkistanut Infiniium UXR-sarjan uudet oskilloskooppimallit, jotka soveltuvat valmistajan mukaan erittäin hyvin juuri tietoliikennejärjestelmien kehittäjille. Keysight on julkaissut myös lisäyksikön optisten tietoliikennesuunnittelijoiden tarpeisiin ja mielivaltaisen aaltomuodon generaattorin.

Keysighin Infiniium UXR-oskilloskoopipisarjan mallien todellinen analoginen kaistanleveys vaihtele välillä 13 ja 110 gigahertsiä. Laitteiden näytteenottotaajuus on 256 GSa/s kanavaa kohden 40-110 GHz -malleissa sekä 128 GSa/s kanavaa kohden 13-33 GHz -malleissa.

Keysight N4391B on optinen modulaatioanalysaattori (OMA) lisäys uuteen oskilloskooppiin. 

Laitteisiin on saatavissa jopa neljä koko kaistanleveyttä sisältävää kanavaa, joiden välinen kanavan sisäinen jitter on alle 35 fs. Laitesarjan ominaisuuksiin kuluu 10-bittinen pystysuuntainen tarkkuus ja erittäin hyvä signaalien eheys.

Laitteiden signaalinkäsittelytekniikka  perustuu Keysight-omistamaan indiumfosfidiin (InP) -prosessiin, joka mahdollistaa poikkeuksellisen laajan kaistanleveyden ja äärimmäisen matalan kohinan.

Keysightin mielivaltaisen aaltomuodon generaattori (AWG) M8194A sopii uutuusskoopin pariksi.

Infiniium UXR-sarja on suunniteltu erityisesti nopeiden sarjaliitäntäliityntöjen ja optisten tietoliikennelaitteiden suunnittelijoiden tarpeet huomioon ottaen. Näitä ovat esimerkiksi DDR-, USB-, PCIe-, PAM4-, 5G-, tutka-, satelliittiviestintä- ja optiset liitäntämittaukset. Uutuuksiin on saatavissa tehdasvalmisteinen itsekalibrointimoduuli, joka pystyy takaamaan jatkuvan mittaustarkkuuden samalla vähentäen tarvetta ottaa yksikkö pois käytöstä kalibrointia varten.

Keysight julkisti myös kaksi lisäratkaisua, joista N4391B on optinen modulaatioanalysaattori (OMA), joka on suunniteltu erityisesti monimutkaisiin optisiin tiedonsiirtoihin ja teratabitin mittaamiseen liittyviin haasteisiin.

M8194A on 120 GSa/s:nnopeuteen pystyvä mielivaltaisen aaltomuodon generaattori (AWG). Se pystyy tuottamaan haastavia muotoja, kuten 64 GBaud 64QAM (kvadratuurimenetämoduuli) ja muut laajakaistaiset modulaatiomenetelmät. Laitteet sopivat optisten tietoliikennejärjestelmien testaamiseen esimerkikiksi 400G-600G nopeuksilla.

Lisää: Keysight (LINKKI), UXR-tuotetiedot (LINKKI) sekä OMA- (LINKKI) ja AWG (LINKKI).

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran kuukaudessa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!