Shift keskittyy tekoälyn jalkauttamiseen

Turussa ensi elokuussa järjestettävä Shift-tapahtuma pyrkii tekoälyhypestä kokonaisvaltaisempaan älykkyysajatteluun. Turun linnassa ja Kakolassa aiemmin järjestetty tapahtuma järjestetään tänä vuonna Ruissalon tapahtumatelakalla.

Tulevan Shift-tapahtuman teema on Shapeshifting Intelligence. Ohjelma käsittelee tulevaisuudenkuvia älykkyydestä ja sen sovelluksista liiketoiminnassa laaja-alaisesti.

Tapahuman puhujiin kuuluvat muun muassa teknologian vaikuttavuudesta puhuva Afrikan startup-ekosysteemin kummisetä Jumanne Rajabu Mtabaliken, yhdeksi koneoppimisen isistä tituleerattu tohtori Yoshua Bengio, sekä neurotieteilijä ja miljardiluokan startup-yrittäjä Dr. David Bach.

”Haluamme seuraavassa Shiftissä kannustaa uusien teknologioiden luomista liiketoimintamahdollisuuksista kiinnostuneita henkilöitä kokonaisvaltaisempaan ajatteluun. Emme halua saarnata tekoälystä, vaan edistää laajemmin älykkäämpää liiketoimintaa”, taustoittaa Shift-tapahtuman toimitusjohtaja Mari Männistö.

Tapahtuma haluaa, että älykäs liiketoiminta ottaa huomioon teknologisen älykkyyden hyödyntämisen lisäksi esimerkiksi inhimillisen älykkyyden ja organisaation parviälyn potentiaalin, sekä edistää koko organisaation läpi leikkaavaa tulevaisuuspositiivista, uteliasta ja innovatiivista toimintatapaa.

”Useat yritykset ovat toki jo älykkäitä usealla eri osa-alueella, mutta väitämme että oman liiketoimintansa älykkyyden kokonaisvaltainen ja systemaattinen tarkastelu auttaa löytämään uusia kehitysmahdollisuuksia. Tarjoamme tähän jatkossa työkaluja sekä digitaalisissa kanavissamme, että tietenkin itse businessfestivaalissa”, Männistö lupaa.

Lisää: Shift Business Festival, 29.-30.8.2019, Ruissalon tapahtumatelakka, Turku (LINKKI)

Kuva: Shift

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!