Verkkotapahtuma robotiikasta ja tekoälytekniikoista 9.-13.11.2020

Porissa järjestetään 9.-13.11. hyvinvoinnin ja teollisuuden teknologioita ja sovelluksia esittelevä verkkotapahtuma RoboAI. Ilmaiseen tapahtumaan on jo nyt ilmoittautunut yli 750 henkilöä ja järjestäjät odottavat linjoille lähes 2000 osallistujaa.

Kaikille verkossa avoin, mutta ilmoittautumisen vaativa, RoboAI-verkkotapahtuma esittelee uusimpia teknologioita ja niiden tuomia etuja eri aloilla nyt ja tulevaisuudessa.  Tapahtuman taustalla on Satakunnan ammattikorkeakoulu ja Tampereen yliopiston tutkimus- ja tuotekehityskeskus.

RoboAI-verkkotapahtumassa (9.-13.11.2020) on useita seminaari- ja näyttelyosuuksia muun muassa teknologiasta opetuksessa, tekoälystä terveysalueella ja robotiikassa. Torstaina järjestetään verkossa 12.11 FinDrones2020-konferenssi (LINKKI) ja perjantaina 13.11 VR2- ja Next-seminaarit uusine teknologioineen ja  3D-tulostuksineen.

Koko RoboAI-tapahtumaviikon keynote-esiintyjiö ovat muun muassa koodauksen innostaja Linda Liukas, Suomen mitatuin mies Pekko Vehviläinen, palkittu tietoturvatutkija ja valkohattuhakkeri Iiro Uusitalo sekä teknologia-alan edistäjä Taneli Tikka.

Lisää: RoboAI-viikko 9.-13.11.2020 (LINKKI), ohjelma (LINKKI,pdf) ja ilmoittautuminen (LINKKI)

Kuvituskuva: Shutterstock