Kaappitason datakeskukset Edge- ja IoT-ratkaisuihin

Schneider Electric on esitellyt uudet kaappitason IP- ja NEMA-luokitellut EcoStruxure Micro Data datakeskukset, jotka sopivat erityisesti teollisuuden  uusiin Edge-ja IoT-ympäristöihin.

Schneider Electricin uusi EcoStruxure Micro Data Centereiden R-Sarja auttaa valmistajan mukaan hallitsemaan helpommin teollisuus- ja valmistusympäristöissä uusia reunalaskentainfrastruktuurin haasteita. Edge-ratkaisuista on tulossa valmistajan mukaan entistä tärkeämpi osa teollisuuden IoT-toteutuksia.

Lanseerauksen yhteydessä julkistettiin kuusi uutta mallia, 16U-, 24U- ja 42U- korkuisina, jotka kestävät teollisuuden vaativia käyttökohteita. Käytössä on IP54- ja NEMA 12 -suojausluokitukset, joita tarvitaan pelkästään jo teollisuuden pölymäärän ja kosteuden sekä suurten lämpötilavaihteluiden vuoksi.

EcoStruxure Micro Data Center -ratkaisut ovat konfiguroitavia laitekaappijärjestelmiä, joissa on mukana varmistettu virransyöttö, jäähdytys, etävalvonta sekä -hallinta. Keskukset on varustettu erilaisilla turvaominaisuuksilla, kuten käytönvalvonnalla, tunkeutumisen havaitsemisella sekä turvakameralla, joiden avulla keskus voidaan asentaa suojaamattomiin paikkoihin.

EcoStruxure Micro Data Center -keskuksia voidaan hallita myös etäältä Schneider Electricin ohjelmisto- ja digitaalisten palvelujen avulla. EcoStruxure IT -ohjelmistoalusta tarjoaa työkalut, joiden avulla hallinta voidaan hoitaa omien työntekijöiden lisäksi myösi palvelukumppanin kanssa tai antaa hallinta Schneider Electricin huoltotekniikoille etäkäyttönä.

Lisää: Schneider Electric (LINKKI), Micro Data Center -kaapistot (LINKKI) ja R-sarjan tiedot (LINKKI)