Helsingin messutapahtumat siirtyvät eteenpäin

Helsingin Messukeskuksen  FinnSec- ja muutamat muutkin tammikuun messut siirtyvät eteenpäin, mutta messuorganisaation mukaan kevään muiden tapahtumien valmistelua jatketaan suunnitelmien mukaisesti. Taustalla on Etelä-Suomen aluehallintoviraston tammikuun 17.1.2022 jatkuva järjestämiskielto.

Messukeskuksella oli tammikuun 2022 -ohjelmassa Kiinteistö- ja FinnSec-messut (12.–13.1.), Matkamessut (20.–23.1.), Caravan (21.–23.1.) ja Educa-messut (28.–29.1.), jotka nyt siirtyvät myöhempään ajankohtaan. Myös alkuaan tammikuuksi suunniteltu ja kertaalleen siirretty Cyber Security Nordic on suunniteltu järjestettäväksi 8.-9.3.2022 messukeskuksessa.

Vuoden loppupuolella Suomen messut siirsi myös Teknologia21-messut marraskuula toukokuuhun 2022. Sen sijaan Slush-tapahtuma ehdittiin pitää messukeskuksessa joulukuun alussa ennen koronapandemian uudelleen aktivoitumista.

”Keskitymme nyt kevätkauden muiden tapahtumien valmisteluun. Kolmansien rokotteiden jakelu vauhdittuu ja koronapassilain uudistus etenee. Odotamme, että nämä seikat tuovat kaivattua vakautta tapahtumien järjestämiseen”, sanoo Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen.

Messujen puuttuessa Messukeskuksen yksi halleista valjastetaan tammikuussa 2022 uudelleen koronarokotuksiin, sillä Helsingin sote-toimi aikoo vauhdittaa rokotuksia avaamalla jo aiemmin käytetyn Messukeskuksen rokotuspisteen uudelleen.  Lisäksi Messukeskuksen kokoustiloissa tullaan järjestämään messuorganisaation mukaan muita kokouksia, koulutuksia ja asiakastilaisuuksia.

Lisää: Uusiteknologia.fi:n päivittyvä messu- ja kongressilistaus 2021-2022-2023 (LINKKI).