Turun Shift22 keräsi 800 osallistujaa

Voimallisesti uuden ajan bisnes-tapahtumaksi muuttunut Shift keräsi Turun entiseen vankilatiloihin yli 800 osallistujaa ja 60 esiintyjää. Tapahtuman teemoja olivat tänä vuonna johtajuus digitalisoituneessa maailmassa, ilmastonmuutos ja uudet teknologiat eri muodoissaan.

Business Festival järjestettiin seitsemännen kerran. Seminaariannin lisäksi lähes 500 tapaamista Erilaisten ihmisten ja yritysten yhdistäminen Tapahtuman tavoitteena oli saada vierailijat mukaan keskusteluun luomalla osallistava ilmapiiri.

”Haluamme keskittyä keskustelemaan käytännön ratkaisuista yhdessä johtajina pelkän ongelmien esittelyn sijaan”, kuvailisi Shift Events Oy:n toimitusjohtaja Jutta Ruusunen tapahtuman uutta luonnetta. Tapahtuman matchmaking-tapaamisalue oli täynnä 1-1-kohtaamisia.

Seminaariannin lisäksi tapahtuman taideohjelma pyrki inspiroimaan ihmisiä spontaaneihin keskusteluihin. Lavalla oli interaktiivisia istuntoja, kuten paneelikeskustelu, johon yleisö sai osallistua äänestämällä aiheita.

Ulkofestivaalialueella sijaitsevalla kumppanialueella oli joukko yhteistyötahoja, jotka esittelivät uusia innovaatioitaan ja liikeideoitaan tapahtuman pääteemojen ympärillä. ’’Messualue on loistava lisä lavaohjelmaan ja työpajoihin.”, Shiftin Jutta Ruusunen vakuutti.

Tapahtuman aikana julkistettiin myös vuoden kansainvälinen työnantaja -palkinnot ja käynnistettiin startup-ystävällisin yritys 2022 -kilpailu. Kansainvälisimmäksi työnantajaksi valittiin Brella pienten ja keskisuurten yritysten sarjassa, Trimpe suuryritysten sarjassa ja Tampereen kaupungin kansainväliset osaamispalvelut julkiselta sektorilta.

Seuraavan kerran Shift Business Festival järjestetään syksyllä 2023.

Lisää: The Shift twitter-seuranta (LINKKI) ja kuvia  (LINKKI).

Kuvituskuva: The Shift 2019

Päivitetty