Teslat tiukemmin kiinni suomalaislatureihin

Nopeasti kasvanut Kempower laajentaa sähköautojen lataustukeaan Yhdysvaltain markkinoilla Teslan kehittämällä NACS-standardilla.  Paikallinen vaihtoehto tulee sisältymään kaikkiin Pohjois-Amerikan toimituksiin.

Lahden lisäksi Kempower on aloittamassa latausasemien tuotannon myös Yhdysvalloissa.

Pohjois-amerikkalaiset Testlan omistajat ovat voineet jo hyödyntää Kempowerin latureita erillisen adpaterin avulla. Euroopassa Teslan autot hyödyntävät täällä käytössä olevaa latausstandardi CCS2:sta.

”Lisäämme NACS:n valikoimaamme tarjotaksemme jatkossakin parhaan latauskokemuksen kaikille sähkökuljettajille ympäri maailmaa”, kehuu yrityksen nopeaa reakointia Kempowerin toimitusjohtaja Tomi Ristimäki.

Lahtelaisyritys esittelee paraikaa uusia NEVI (National Electric Vehicle Infrastructure) -yhteensopivia DC-latausratkaisuja EVS36-messuilla Kaliforniassa.  Yhtiö on avaamassa vielä tänä vuonna niiden tuotantoon tuotantolaitoksen Durhamiin, Pohjois-Carolinaan. Lisäksi yritys miettii myös uutta jonnekin Eurooppaan sijoittuvalle tehtaalle.

Lisää: aiemmat Kempoweria (LINKKI) ja Teslaa (LINKKI) käsitelleet uutiset Uusiteknologia.fi:ssä.

Kuvituskuva: Lahtelainen Kempower valmistautuu lisäämään NACS:n vaihtoehtona kaikkiin Pohjois-Amerikan toimituksiin.