Mittaus saa rinnalleen IoT-tapahtuman

Mittaus- ja testausalan näyttelyn yhteydessä järjestetään elo-syyskuun vaihteessa  teollisen internetin ja IoT-tekniikan kehittäjätapahtuma. AEL:n tiloihin Helsingin Malminkartanossa odotetaan yli tuhatta kävijää.

Mittaumittaustestauslogos & testaus järjestetään nyt  25. kerran. Tapahtuma on tarkoitettu automaatio- ja elektroniikka-alan, sähkövoima-, tietokone- ja tietoliikennetekniikan mittaus-, testaus- ja huoltoammattilaisille

Tänä vuonna 31.8 – 1.9 järjestettävän Mittaus-tapahtuman yhteydessä toteutetaan myös uusi teollisen internetin ja IoT2016-seminaari ja näyttely. Tapahtumassa voi työpajoissa kokeilla myös itse IoT-ratkaisujen kehittämist.

IoT-tapahtumassa esitellään kehitystyössä tarviIoT2016ttavia IoT-tuotteita, korteista ohjainpiireihin ja antureista uusimpiin tietoturvaratkaisuihin.

Lisää tapahtumista Mittaus-tapahtuman nettisivulta (LINKKI) tai Linkedinistä (LINKKI).