Tämä laite näkee hämärässäkin

Amerikkalainen Canary-etävalvontalaite yhdistää HD-1080p-tasoisen valvontakameran, mikrofonin sekä lämpötilan, kosteuden ja ilmanlaadun mittarit samaan koteloon. Pimeänäkötoimintonsa ansiosta laite pystyy kuvaa poikkeuksellisen tarkasti myös vähässä valossa.

Canaryn oman sovelluksen avulla laite välittää mobiililaitteisiin suoraa kuvaa, ääntä ja muita tietoja. Se myös tallentaa viimeiset 12 tuntia pilveen katsottavaksi.

Valvontamoodissa Canary lähettää heti hälytyksen siihen liitettyyn älypuhelimeen, kun se havaitsee epätavallista liikettä. Kamera kuvausalue 147 asetta. Laite kytkeytyy nettiin 2,4 GHz 80211 b/g/n-Wifillä tai Ethernet-kaapelilla.

Canaryvideo-quality
Kamera pystyy kuvaanan tarkasti myös hämärässä.

 

Älypuhelimen sovelluksesta voi puolestaan käynnistää laitteen 90 dB voimakkuudella ulvovan sireenin, joka ainakin säikäyttää asiattomat tunkeilijat.

Mobiilisovellus ja pilvitallennus kuuluvat laitteen hintaan, mutta halutessaan käyttäjä voi hankkia lisäpalveluna pilvitallennuksen kattamaan viimeiset seitsemän päivää.  Sovellukset on Applen iPhonelle ja Androidille.

Yksityisyydestä on huolehdittu käyttäjän älypuhelimen sijaintiin perustuvalla automaattisella käynnistys- ja sammutustoiminnolla, jolloin Canary aktivoituu vain asukkaiden ollessa poissa kotoa. Halutessaan laitteen voi sammuttaa myös etänä. Laitetta on mustana ja valkoisena. Suomessa laitetta myy ainakin Gigantti.

LISÄÄ: Canary Connect (LINKKI)