IoT-anturiverkkoon testatut koekortit

Microchip tuo tarjolle teollisen internetin LoRa-anturiverkkojen toteuttamiseen kehityspaketin. Sarjaan kuuluu kaksi Microchip RN2483- tai RN2903-moduuleihin perustuvaa LoRaWAN-yksikköä sekä LoRaWAN yhdyskäytävä sekä paikallinen LoRaWAN-palvelinsovellus.

LoRa-anturiverkoilla voidaan luoda paristokäyttöisille laitteille jopa 15 kilometrin kantavuus. Tekniikka on suunnattu pienien datanopeuksien ja harvojen työjaksojen seurantaan ja hallintaan. Anturille luvataan jopa kymmenen vuoden käyttöaika AAA-koon paristolla.

LoRa-teknologia hyödyntää hajaspektrimodulaatiotekniikkaa, joka tuottaa hyvät datasiirto-ominaisuudet kohinaisessakin ympäristössä ja toimii myös läpi paksujenkin fyysisten esteiden.

Kehityspaketit tarjoavat kaikki tarvittavat komponentit Low-Power Wide-Area Network (LPWAN) -sovelluksien toteuttamiseen Pohjois-Amerikan 915 MHz:n taajuuskaistalla (DV164140-2) tai Euroopassa 868 MHz:n taajuuskaistalla (DV164140-1).

Kehityspaketeille on hankittu valmiiksi FCC- (DV164140-1) ja Euroopan R&TTE-hyväksynnät (DV164140-2).

LISÄÄ: Microchip (LINKKI), tuotesivu (LINKKI), jakelijat (LINKKI) ja LoRa Allianssi (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille -Lue ilmaiseksi verkossa!