Uusi prepaid-idea toi innovaatiopalkinnon

Teleoperaattori DNA:n ja konsulttiyritys Comptelin julkaisemalle mobiilisovellukselle myönnettiin eilen Lontoossa Global Telecoms Innovation Award -palkinto. Viime vuoden lopulla markkinoille tullut sovellus tekee mobiilidatan ostamisesta prepaid-liittymiin lähes automaattista.

Global Telecoms Business (GTB) Summit järjestää vuosittain Telecoms Innovation & Technology Summit -tapahtuman, jossa tietoliikennealan asiantuntijat kokoontuvat yhteen keskustelemaan alan uusista innovaatioista ja kehityksestä.

Tapahtumassa palkitaan alan innovatiivisimpia projekteja. Tänä vuonna kuluttajapalveluinnovaatio-kategoriassa palkittiin suomalaiset DNA ja Comptel. Heidän kehittämän sovelluksen kautta asiakkaat voivat ostaa nettiyhteyden suoraan Android-älypuhelimiinsa.

Uuden FWD-ratkaisun ansiosta älypuhelimen käyttäjälle avautuu automaattisesti lista tarjolla olevista datayhteys-vaihtoehdoista asiakkaan avatessa minkä tahansa nettiyhteyttä vaativan sovelluksen.

Tämän jälkeen käyttäjä voi valita listasta juuri itselleen sopivan pituisen aikajakson datankäyttöön ja aloittaa internetin käytön välittömästi verkon maksiminopeudella ilman nopeuden rajoittamista. Aikajaksoja on valittavissa alkaen 10 minuutista aina 60 päivään.

Sovellukseen on sisällytetty myös jo aiemmin saatavilla olleet prepaid-asiakkaiden itsepalvelutoiminnallisuudet eli siitä voi esimerkiksi tarkistaa liittymän saldon, puhelinnumeron, liittymätyypin ja sen voimassaoloajan.

Sovellus on ladattavissa Google Play -sovelluskaupasta maksutta Android-puhelimiin. Sovelluksesta tulee myös iPhone-versio vielä tämän vuoden aikana.

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille -Lue ilmaiseksi verkossa!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016