Tietokirja aurinkoenergiasta

Aurinkoenergian hyödyntäminen kiinnostaa entistä useampaa. Uusi tietokirja ”Aurinkoenergiaa Suomessa” tarjoaa perustiedot aurinkoenergiasta. Into-kustannuksen kirja pyrkii antamaan myös inspiraatiota niille, jotka haluavat ottaa aurinkoenergian käyttöön.

Uudessa kirjassa annetaan tietoja muun muassa auringosta, tietoa ilmastotietoisesta kaavoituksesta ja rakentamisesta, aurinkolämmön passiivisesta hyödyntämisestä, aurinkotekniikan integroinnista rakennuksiin, aurinkolämmöstä ja -sähköstä sekä aurinkoenergiasta ja energiataloudesta.

aurinkoenergiasuomessaInto-kustannuksen julkaiseman kirjan on koonnut ja toimittanut Aurinkoteknillisen yhdistyksen toimeksiannosta aurinkoenergiayrittäjä Markku Tahkokorpi ja päätoimittaja Iiris Lappalainen.

Kirjan taustalla on myös työryhmä: arkkitehti Bruno Erat, arkkitehti Eva Erat, arkkitehti Pekka Hänninen, toimitusjohtaja Christer Nyman, aurinkosähköasiantuntija Asko Rasinkoski, ja aurinkolämpöasiantuntija Mats Wiljander.

Aurinkoenergia Suomessa on uusin versio suomalaisten Aurinko-oppaiden sarjassa, joka on alkanut jo 1970-luvulla tunnetun ekoarkkitehdin Bruno Eratin toimittamasta ensimmäisestä versiosta. Aurinkoteknillinen yhdistys ry on viime vuosina vastannut oppaan kehittämisestä ja jakelusta.

LISÄÄ: Into-Kustannus Oy (LINKKI)

Kuva: ABB

 

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille -Lue ilmaiseksi verkossa!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016