Uusia Celeron-kortteja sulautettuihin

Saksalainen Congatec on tuonut sulautettujen COM Express -korttitarjontaansa uudet aloitusmallit. Uudet Celeron-mallit perustuvat Intelin 14 nanometriseen mikroarkkitehtuuriin (ent koodinimi Skylake).

Congatec uudet Intel Celeron-pohjaiset COM Express Basic ja Compact -moduulit tuovat perustason järjestelmiin kaksiytimisen suorittimen ja 4K-tarkkuuksisen moninäyttötuen.  Muistina uusissa korteissa on nopeaa DDR4 RAMia ja liitäntöinä neljä USB 3.0 -porttia.

Conga-TC170 ominaisuuksina ovat 2 GHz:n kaksoisytiminen Celeron 3955U jonka tehonkulutus (cTDP) on välillä 10 – 15 wattia.  Hieman suuremmat uudet conga-TS170 COM Express Basic -moduulit ovat saatavilla Intel Celeron-suorttimilla G3900E 2.4 GHz ja 35W TDP tai G3902E 1,6 GHz ja 25 W TDP.

Kaikki moduulit tukevat maksimissaan 32 gigatavua kaksikanavaista DDR4-muistia.  Intel Gen9 HD Graphics 510 -näytönohjaimeen voi liittää kolme eri näyttöä 4K-tarkkuudella. Liitäntä tehdään DisplayPort 1.2:n ja DMI 2.0:n kautta. Windows 10:lle on DirectX 12 -tuki.

Congatecin tietokonemoduuleja tukevat COM Express Type 6 pinnijärjestystä kuten PCI express Gen 3.0, USB 3.0 ja USB 2.0, SATA Gen 3, Gigabit Ethernet sekä alemman nopeuden rajapintoja kuten LPC, I²C ja UART.

LISÄÄ: Congatec (LINKKI) ja tuotetiedot (LINKKI) ja jakelijat Avnet Embedded ja Data Modul (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille -Lue ilmaiseksi verkossa!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016