Tosibox hakee uutta kasvua – Ruotsiin tytäryhtiö

Suomalainen tietoturvalliseen etäyhteysteknologiaan erikoistunut Tosibox vahvistaa toimintaansa Skandinavian maissa. Yritys perustaa Ruotsiin tytäryhtiön, joka tulee toimimaan tosin myös Norjassa ja Tanskassa.

Malmöön perustettava tytäryhtiö tuo oululaisyrityksen lähelle Ruotsin teollisuusydintä.  Tosibox on ollut tosin Ruotsin markkinoilla jo vuodesta 2013 jälleenmyyjiensä Beijer Electronicsin ja Teletecin kautta.

”Jatkamme Ruotsissa hyvää yhteistyötä Beijer Electronicsin ja Teletecin kanssa, joiden  rooli ruotsalaisen asiakaskunnan saavuttamisessa on ollut keskeinen. Läsnäolo oman tytäryhtiön muodossa tuo meille uskottavuutta ja näkyvyyttä markkinoilla”, toteaa toimitusjohtaja Tosiboxin Tero Lepistö .

Tosibox on määritellyt tässä vaiheessa päämarkkina-alueikseen Suomen lisäksi Saksan,  Yhdysvallat ja Skandinavian. Saksassa ja Yhdysvalloissa yrityksellä on jo tytäryhtiö – nyt on Skandinavian vuoro.

Lepistö pitää Skandinavian maita hyvin lupaavana markkina-alueena. Ruotsissa hän odottaa Tosiboxin myynnin nousevan kaksin- tai jopa kolminkertaiseksi Suomeen verrattuna – Norjassa ja Tanskassa sen pitäisi yltää suunnilleen Suomen tasolle.

Lepistön mukaan Tosiboxin eteneminen kansainvälisille markkinoille jatkuu myös tästä eteenpäin – eli uusia tytäryhtiöitä syntyy myös jatkossa.

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille -Lue ilmaiseksi verkossa!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016