Arctic keräsi startup-yrittäjät Helsinkiin

Suomessa hellitään kasvuyrittäjiä nyt omilla tapahtumillaan. Alkuviikosta Turussa järjestettiin The Shift ja loppuviikosta väki kokoontui Helsinkiin Arctic 15-tapahtumaan. Kävijöitä riitti silti molempiin.

Suomea vedetään lamasta ainakin seminaarien määrällä. Alkuvuoden aikana on järjestetty jo useita kasvuyritysten tai digitalisoinnin tapahtumia.

Helsingin Arctic 15:n versio 16 liputti olevansa kevätkauden suurin startup-tapahtuman runsaalla 1500 kävijällään.

Turussa järjestetyssä The Shiftissä kävijöitä oli tuhat ja Arrowin IoT Summit keräsi kaksi viikkoa sitten yli 500 teollisen internetin osaajaa. Kasvuyritystapahtumien esikuva Slush järjestetään Helsingissä marras-joulukuun vaihteessa.

Kaapelitehtaalla eilen päättyneen Arctic-tapahtuman teemoja olivat terveys- ja ruokateknologiat, pilvipalvelut, virtuaalitodellisuus ja fintech. Keskiviikkona järjestettiin jo Nordic Health Investment Day terveysalueen ratkaisuille.

Arctic-tapahtumassa oli myös uusien yrittäjien pitching-kilpailu. Tänä vuonna suurimman 50 000 euron sijoituksen sain kisassa Entocube, joka kehittää ihmisravinnoksi sopivaa hyönteisproteiinia.

LISÄÄ: Arctic 15 – 16  (LINKKI, video) ja kuvia Facebookista (LINKKI).

Turun Shift, Uusiteknologia-uutinen (LINKKI)

Kuva: Arctic 15

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille -Lue ilmaiseksi verkossa!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016