Vuoden paras amk-opettaja valittiin

Suomen opiskelijakuntien liitto SAMOK palkitsi tämän vuoden parhaimmaksi ammattikorkeakoulun opettajaksi kehitysinsinööri Martti Jokisen Centriasta. Palkinto luovutettiin SAMOKin 20-vuotisjuhlaseminaarissa Helsingissä Ostrobotnialla.

Martti Jokinen palkittiin opiskelijalähtöisestä opetustavastaan tuotantotalouden opinnoissa. Perusteluissa kerrotaan, että Jokinen kerää opetuksestaan jatkuvasti palautetta ja muuttaa opetustapoja ja -sisältöjä sen mukaisesti. Tämä on omiaan parantamaan opiskelijoiden motivaatiota oppimiseen.

SAMOK keräsi ilmiantoja hyvistä opettajista ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien kautta. SAMOKin hallitus valitsi vastausten joukosta kolme opettajaa.

Kuva: Martti Jokinen, kuvaaja Janne Heikkilä.

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille -Lue ilmaiseksi verkossa!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639