Amazonilta joustavaa pilvitilaa

Amazon myy kirjojen ohella laajaa nettipalveluaan myös muille toimijoille. Yritys tarjoaa pilvitilaa Elastic File System (EFS) -tiedostojärjestelmällä. Tallennustila kasvaa tai pienenee automaattisesti sen mukaan, lisätäänkö tai poistetaanko tiedostoja.

Uuden EFS-palvelun kautta kustannukset muodostuvat todellisen käytön mukaan: ei siis tarvetta varata ylimääräistä tilaa etukäteen varmuuden vuoksi. Palvelulla ei ole minimiveloitusta eikä aloitusmaksuja.

Amazon EFS -tiedostojärjestelmään pääsee käsiksiuseasta Amazonin EC2-palvelininstanssista yhtä aikaa, jolloin EFS voi toimia yhteisenä datalähteenä monille eri sovelluksille.

EFS sopii muun muassa big dataan ja analytiikkaan, median työnkulkuihin, sisällönhallintaan, web-palvelimiin ja käyttäjien kotihakemistoihin. Amazonilla on myös erillinen IoT-järjestelmien alustatuote.

Lisää: Amazon EFS (LINKKI) ja AWS IoT (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille -Lue ilmaiseksi verkossa!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639