VTT nimitti uusia johtajia

Tutkimuskeskus VTT uudistaa johtoryhmäänsä ja nimittää uudet vetäjät ylimmän johdon vastuualueille. Älykäs teollisuus ja energiajärjestelmien johtoon tulee Erja Turunen (TkT), joka on saman liiketoiminta-alueen tutkimusjohtaja. Nykyinen yksikön vetäjä Jouko Suokas jää eläkkeelle ja jatkaa tukena syyskuun loppuun saakka.

’’Digitalisaatio muuttaa jatkuvasti toimintaympäristöämme. Tämä vaatii VTT:ltä ainutlaatuista osaamista, uusia palveluita ja toimintamalleja sekä lisääntyvää ketteryyttä kehittyä yhdessä asiakkaidemme kanssa”, Eija Turunen sanoo.

Tietointensiiviset tuotteet ja palvelut -liiketoiminta-alueen vetäjä Petri Kalliokoski nimitetään toimitusjohtajan varamieheksi 1. elokuuta alkaen.  Katri Kallio (TkT) nimitetään strategiapäälliköksi ja johtoryhmän jäseneksi 1. elokuuta alkaen.

Kallio on innovaatiojohtamisesta väitellyt tekniikan tohtori, ja hänellä on kokemusta innovaatiojohtamisen käytännöistä useista suomalaisista asiantuntijaorganisaatioista. Kevään aikana Kallio on ohjannut VTT:n uutta strategiaprosessia yhdessä johdon, yhtiön muiden asiantuntijoiden ja sidosryhmien kanssa.

Johtoryhmässä jatkavat aiemmissa tehtävissään toimitusjohtaja Antti Vasaran lisäksi  Anne-Christine Ritschkoff , tieteellinen johtaja,  Olli Ernvall, viestintä ja Matti Karhunen , lakiasiat sekä henkilöstön edustajana Anu Vaari. VTT:n uudeksi talousjohtajaksi nimitetään Tanja Huoponen (KTM). VTT:n uudeksi henkilöstöjohtajaksi nimitetään Kirsi Nuotto (FM).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille -Lue ilmaiseksi verkossa!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639