Sähkönvarmistus pienempiin tietojärjestelmiin

Eaton on tuonut 9PX-laitesarjaan 2,2 ja kolmen kilowatin UPS-mallit pienempiin verkko- ja tietokonelaitteistoille.

Uusia UPS-malleja on saatavana 2U:n malleina, jotka hyödyntävät syvien IT-räkkien tilaa tehokkaasti, sekä 3U-malleina, jotka sopivat pienempiin, syvyydeltään rajallisiin koteloihin tai tavallisten tornimallisten IT-laitteiden suojaamiseen.

Näiden innovatiivisten UPS-tuotteiden tärkein ominaisuus on lähdön tehokerroin yksi, mikä tarkoittaa, että tietyllä luokituksella ne voivat tuottaa virtaa useampiin laitteisiin kuin perinteiset UPS-laitteet. Niitä on saatavana valinnaisina verkkokortti-malleina, jotka tukevat kehittyneitä virtualisointiominaisuuksia

Uusissa UPS-järjestelmissä on kaksoismuunnostopologia, joka tarjoaa tehokkaan suojauksen kaikilta sähkönlaadun ongelmilta, ja automaattinen ohitus, joka säilyttää latauksen virran ylikuormitustilanteissa tai UPS:n häiriötilanteissa.

eatonwww.Eatonin 9PX UPS -laitteille on myönnetty Energy Star -luokitus, ja online-tilassa käytettäessä ne pystyvät saavuttamaan 94-prosenttisen tehokkuuden, mikä pitää juoksevat kustannukset ja ympäristövaikutukset minimissä.

Kaikissa malleissa on kiinteä LCD-näyttö, joka näyttää täydet tilatiedot ja käyttöön liittyvät tilastotiedot, sekä energiankulutuksen valvontaryhmän lähtötasolle saakka. Laitteisiin sisältyy kahden ryhmän lataussegmentin hallinta, mikä helpottaa samanaikaisia käynnistyksiä, vähemmän tärkeiden laitteiden priorisoitu sammutustoiminto ja lukittujen palvelimien etätoimintoinen uudelleenkäynnistys.

Eatonin Advanced Battery Management (ABM) -järjestelmä pidentää akkujen käyttöikää jopa 50 prosentti ja kun akut on lopulta vaihdettava, käytönaikaisen vaihtotoiminnon ansiosta se voidaan tehdä virransyöttöä keskeyttämättä.

9PX UPS -laitteiden virtualisointiin valmiit verkkokortti-mallit mahdollistavat integroinnin virtuaalisiin VMWare-, HyperV-, RedHat- ja Citrix-ympäristöihin, mikä helpottaa automatisoitujen häiriötilanteista palautumismenetelmien käyttöönottoa sähkökatkosten ja virranjakelun rajoittamistilanteiden sattuessa. Tämän lisäksi 9PX-laitteita voidaan myös monitoroida suosittujen VMWare vRealize- ja Microsoft MS SCOM -pilvipalveluiden avulla.

LISÄÄ: Eaton (LINKKI) ja tuotesivusto  (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa!