Digita nostaa IoT:n esille Porissa

Digita panostaa esineiden internetin ja hybriditelevison esittelyyn tänäään Porissa alkaneessa SuomiAreenasssa. Yhtiö lähettää myös DNA:n kautta SuomiAreena tv-kanavaa, joka näkyy Digitan antenni-tv-verkossa kanavapaikalla 28. Suoraa lähetystä on tarjolla myös MTV3:n netipalvelun kautta.

Tänään Porissa alkanut SuomiAreena tuo yhteen politiikan, liike-elämän ja kulttuurin toimijat. SuomiAreena järjestetään tänä vuonna teemalla suomalainen työ ja kansalaisjärjestötoiminta.

”Meille on tärkeää mahdollistaa elämyspalvelut ja ideoida niitä yhdessä asiakkaiden ja kumppaniemme kanssa. Uskomme, että esimerkiksi esineiden internet eli IoT-tekniikka tulee mullistamaan arjen toimintoja ja koko yhteiskuntaa, kertoo Digitan liiketoimintajohtaja Markus Ala-Hautala.

Digita toivoo Porissa kuulevamme minkälaisia toiveita tai ideoita suomalaisilla on esineiden internetistä (IoT). Yritys järjestää uusia aiheita käsittelevän seminaari-aamiaisen torstaina 14.7.2016 klo 8.30–10.00 kahvila Sarpissa.

Tilaisuuden aiheena on Uudet verkot, uudet kujeet – mitä IoT ja hybridi-tv tuovat tullessaan? Tilaisuudessa esitellään, miten Digitan uudet verkot tulevaisuudessa mahdollistavat erilaiset IoT-ratkaisut. Keskustelua vetävät Digitan toimitusjohtaja Juha-Pekka Weckström, liiketoimintajohtaja Markus Ala-Hautala sekä tiedotustoimisto Kreabin toimitusjohtaja Mikael Jungner.

SuomiAreenalla on runsas kattaus politiikan ja teollisuuden puhujia ja aiheita. Keskiviikkona 13.7 on Purje-lavalla äänessä Nokian hallituksen puheenjohtaja Risto Siilasmaa. Entinen teknologiayrittäjä ja nykyinen pääministeri Juha Sipilä piti esityksensä tänääaamuna aiheesta  ”Uusi potilastietojärjestelmä syntyy yhteistyössä Viron kanssa”. Sipilä osallistuu myös maanantain muihin tilaisuuksiin. Muita tapahtumassa esiintyviä teknologia-taustaisia henkilöitä ovat Martti Alahuhta, Anssi Vanjoki ja Mehackitin Pia Henrietta Kekäläinen.

LISÄÄ: SuomiAreenan yksityiskohtainen ohjelma (LINKKI),  MTV3Katsomon suorat lähetykset (LINKKI) ja DNA/Digita antennitv-verkon kanavalla 28.

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639