Miljoona euroa uuden median koodaamiseen

Tekes toteuttaa Digital Media Finlandin ja Ultrahackin kanssa uudenlaisen tapahtuman, jossa kohtaavat median liiketoiminnan asiantuntijat ja uuden teknologian osaajat. Marraskuun Slushiin huipentuvassa tapahtumassa on jaossa yli miljoona euroa sijoitusrahaa sekä muita palkintoja.

Uudenlainen median teknologian näyteikkuna on Tekesin, Digital Media Finlandin ja Ultrahackin yhdessä toteuttama hanke. Tavoitteena on synnyttää media-alalle innovatiivista liiketoimintaa, joka ponnistaa uuden teknologian ja verkostojen tarjoamista mahdollisuuksista.

Tärkeää on Tekesin mukaan myös, että tulokset voidaan ottaa käyttöön nopeasti. Parhaat ideat on tarkoitus viedä valmiiksi muutamassa kuukaudessa. Nopeuteen tähdätään hyödyntämällä Ultrahackin joukkovoimaa ja saattamalla yhteen median bisnesnäkijät sekä uusien teknologioiden osaajat.

Hanke on tarkoitettu median liiketoiminnan asiantuntijoille sekä muille media-alan kehityksestä kiinnostuneille toimijoille. Osallistuminen on maksutonta, sillä hanke kuuluu Tekesin Median innovaatiotuki -ohjelmaan. Mukaan mahtuu 50 motivoitunutta mediateollisuuden ja -alan edustajaa.

Tekes on laajemminkin hyödyntämässä nopeaan toteutukseen perustuvia tilaisuuksia ja kilpailuja. Syyskuussa järjestetään Tekesin ensimmäinen verkottumisratkaisujen kehittajakilpailu. Siihen ehtii vielä hakea, sillä ilmoittautumispäivä oli 22.8.2016.

LISÄÄ: Ultrahackin verkkosivu (LINKKI) ja TekesHack (LINKKI) ja uutinen aiheesta (LINKKI).

’LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639