EISA2016: OLED voitti luksustelevisioissa

Viihde-elektroniikan European Imaging and Sound Association EISA on valinnut jälleen vuoden parhaimmat elektroniikka- ja kameratuotteet. Luksustelevisioiden sarjan voitti LG:n OLED-mallillaan. Kaikkiaan palkittuja oli 59.

Vuodesta 1982 alkaen on 45 eurooppalaista viihde-elektroniikan ja kamera-alan lehteä valinnut vuoden parhaimmat tuotteet. Suomesta mukana ovat Hifimaailma, Autosound ja Kamera-lehti.

philips
Philips

Palkitut valitaan tekniikan, muotoilun ja innovaation perustella. Sarjoja on useita televisioiden eri kokoluokista eri tasoisiin kännyköihin ja järjestelmäkameroihin. Uusina sarjoina olivat nyt  4K-tarkkuuden levytoistimet ja virtuaalitodellisuuden VR-silmikot.

Palkituista televisiomalleista luksusluokan LG:n Oled-television  lisäksi  EISA Awardin sai  keskihintaluokkaan Philipsin  65PUS760 (kuvassa). Uutuus oli varustettu  kuvatekniikoilla, joita on aiemmin nähty vain huomattavasti kalliimmissa malleissa.

Tänä vuonna EISA Awardin saa kaikkiaan 59 laitetta (LINKKI). Palkinnot jaetaan syyskuun alussa Berliinissä järjestettävillä IFA2016-messuilla (LINKKI).

 

LISÄÄ: Kaikki EISA Award -palkitut vuodesta 1982 alkaen  (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa

 

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639