Suomalaisyritykseltä älykoru kaulaan

Kalevala Koru tuo myyntiin espoolaisen BiiSafen kanssa toteuttaman älykorun, johon on integroitu liikeantureiden lisäksi Bluetooth 4.2 -radiopiiri ja neljä megaa muistia. BiiSafe tarjoaa korulle sähköisen nettipalvelun henkilöiden ja asioiden löytämiseen ja yhdistämiseen.

Kalevala Koru tuo yhdessä BiiSafen kanssa pian myyntiin hopeisen Buddy -tuoteperheen korut, jotka tarjoavat käyttäjilleen uudenlaisen yhteydenpidon mahdollisuuksia. Siihen voidaan luoda langattoman yhteyden kautta toiminnallisuus.

buddy_iphone_large
Kalevala Korun uutuus sisältää BiiSafe-paikannusmoduulin, jota yritys myy ilman koruosuuttakin.

’’Älykoru tuo molemmille yrityksille aivan uusia mahdollisuuksia palvella kuluttajia, kun samassa paketissa on nyt sekä hyvin muotoiltu koru, että arjessa apuna olevaa toiminnallisuutta’’, arvioi Kalevala Korun tuotantojohtaja ja Innovation Labin vetäjä Terja Koskenoja.

Kaleva Koru toteutti kesän Provinssi-festivaalien VIP-asiakkaille hopeisen rannekorun, jonka helaosaan oli integroiti NFC-lähotunnistursiru.
Kaleva Koru toteutti Provinssi-festivaaleille hopeisen rannekorun, johon oli integroitu NFC-lähotunnistursiru.

Korun luvataan lisäävän turvallisuutta, sillä sen avulla voidaan jakaa sijainti oman lähipiirin kesken tai tarvittaessa pyytää apua. Buddy mahdollistaa aktiivisuuden mittauksen liikeanturoinnin avulla.

’Yhteistyö Kalevala Korun kanssa on ollut mutkatonta ja edennyt ripeästi’’, kertoo BiiSafe Oy:n COO Jouni Suutarinen.

Kalevala Korun Innovation Lab tekee yhteistyötä kuluttajien ja eri alojen yritysten kanssa. Toimivimmat tuoteideat voidaan nostaa yrityksen perusmallistoon BiiSafen Buddy-moduulista kehitetyn älykorun tavoin.

Uudet älykorut tulivat ennakkotilattaviksi kesän 2016 aikana ja toimitusten pitäisi käynnistyä syksyn 2016 aikana.

Korun hinta on noin 300 euroa ja perusmallisen Buddy-paikannusmoduulin 39 euroa. Muistia moduulissa on neljä megaa ja Bluetooth radiosiru 4.2-versiona. 620 milliampeerin akulle luvataan käyttöajaksi kaksi vuotta

LISÄÄ:Kalevala Korun Innovation Lab (LINKKI) ja  6.6.2016 Suomalainen älysormus tulee myyntiin (LINKKI, uutinen)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639