Aloituspaketti ARM-kehitykseen

Advantech tarjoaa aiempaa nopeamman tavan ARM-alustan kehitykseen sekä laitteistosuunnitteluun ja sovellusten kehitystyöhön. Kehityspaketti sisältää emolevyt kaapeleineen, sovitinkortit sekä LCD-paneelin ja virtalähteen. Suorittimina ovat  Texas Instrumentsin ja NXP:n piiritoteutukset. Käyttöjärjestelmänä voi olla Linux tai Anrdoid.

Advantech on julkistanut aloituspaketin kanssa myös kortille integroidun käyttöjärjestelmän Linuxista, jonka avulla käyttäjät voivat aloittaa evaluoinnin heti laatikon avattuaan.

advantechARM2www
Kuva: Advantech / Rutronik

Mukana tulevan käyttöjärjestelmän lisäksi  Android, Yocto Linux ja Ubuntu ovat myös saatavilla verkossa ladattavina. Tuettujen käyttöjärjestelmien lähdekoodit ovat avoimia ja soveltajien käytettävissä auttaen kehittämään sovelluksen koodia helpommin.

Tarjolla on myös muita ohjelmatyökaluja laitekehitykseen, käyttäjäliittymä- ja sovelluskehitykseen sekä API:t laitteelle pääsyyn, hallintaan ja seurantaan. Näitä ovat muun muassa  Qt.

Advantechilla on myös palvelutuki ARM-käyttäjille. Tuki sisältää muun muassa referenssikortin suunnittelun, kokoonpanon ja kaaviot tarkastelu, erilaisia oppaita, ajureiden porttauksen oppaan, vianetsintää, räätälöintiä ja tuotantoa. Advantech lupaa tarjota tuen ARM-pohjaisille moduuleille ja kortteilleen seitsemän vuoden ajan.

LISÄÄ: Advantech (LINKKI), tuotetieto (LINKKI) ja Suomen jakelijat (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa