IoT-osaaja Tiedon ideakiihdyttämön johtoon

Tieto hakee uutta kasvua datakeskeisistä palveluista. Yritys on perustanut datakeskeiset liiketoiminnot -yksikön ja nimittänyt yksikön ideakiihdyttämön johtoon teollisen internetin osaajan Taneli Tikan.

Tiedon uusi yksikkö kehittää datakeskeisistä ideoita ja muuntaa ne bisnesmahdollisuuksia ideakiihdyttämön ja kaupallistamisen avulla – Lean Startup ‑metodien mukaisesti.

Uuden datakeskeiset liiketoiminnot yksikön johtaja on Ari Järvelä. Yksikön innovaatiojohtajaksi on nimitetty tunnettu teollisen internetin kehittäjä Taneli Tikka.tieto

Tikan rooliinsa kuuluu kehittää ideakiihdyttämössä uusia datakeskeisiä ideoita yhteistyössä Tiedon sisäisen ja ulkoisen ekosysteemin kanssa. Ideakiihdyttämön taustalla on ketterä kasvuajattelu ja joustavat startup-toimintamallit.

’’Viimeksi kuluneiden kahden vuoden aikana Tieto on perustanut kolme sisäistä startupia, joten meillä on omakohtaista kokemusta siitä, miten parannetaan ketteryyttä ja tuodaan ketterästi uusia palveluita markkinoille,” sanoo Taneli Tikka.

Taneli Tikka jatkaa edelleen myös Tiedon sisäisen startupin johdossa. Samalla Tiedon teollisen internetin startup -yksikkö vaihtaa nimekseen Esineiden internet. Esineiden internet -startup tulee hyödyntämään yrityksen omia tarjoomia kuten Tieto Connect ‑alustaa ja Tieto Intelligent Building -konseptia.

Kuvat: Tieto

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639