Koneet ja digi samaan osaamiskeskittymään

Suomalaisen strategisen huippuosaamisen keskittymistä osa on jo hiipunut, mutta koneiden ja digitekniikan keskittymät jatkavat toimintaansa yhteisvoimin. Uusi Dimecc syntyy fuusiosta, jossa yhdistyvät valmistavan teollisuuden Fimecc ja digitaalisen ICT-teollisuuden Digile.

Koneet ja digitekniikan yhdistävä Dimecc saa alansa parhaat suomalaisvoimaat valmistavasta teollisuudesta, digitaalisesta teollisuudesta ja akateemisesta tutkimuksesta. Dimeccissä on mukana yli 2000+ alansa osaajaa, 400+ yritystä ja organisaatiota.

dimeccwwwDimecc Oy:n toimitusjohtaja on Fimecciä aiemmin vätänyt Harri Kulmala ja yhtiön hallituksen puheenjohtaja on Fastemsin konsernijohtaja Tomas Hedenborg. Yhtiössä on 69 osakasta ja 10+ yhteistyökumppania.

Teknologiateollisuus näkee uuden yhdistyvän Dimeccin teollisuuden vastauksena digitalisaatioon. Siksi Suomen 100-vuotisjuhlavuonna Dimecc ja Teknologiateollisuus haluavat herätellä myös maata uudella innovaatiokilpailulla.

Kaikille avoimen kilpailun tulokset julkistetaan Suomen itsenäisyyden juhlavuoden Tampereen teollisuustapahtumassa, Manufacturing Performance Days 2017, joka järjestetään 29.-31.5.2017. Kilpailuun voi lähettää ehdotuksia sähköposti-osoitteeseen competition@mpdays.com.

Uudet logot käyttöön

Fimeccistä ja Digilestä syntyneen Dimeccin lisäksi   Teknologiateollisuuslogo2016Teknologiateollisuus on uusinut logonsa. Uuden ilmeen on luonut mainostoimisto hasan & partnersin Anssi Arte.

LISÄÄ: Dimeccin kotisivu (LINKKI) ja esite (LINKKI,pdf)

Kuva: Fastems

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639