Komponenttijakelijalta rahoitusta IoT-kehittäjille

Komponenttijakelija Arrow Electronics ja joukkorahoitusyhtiö Indiegogo avaavat suomalaisille start-upeille uusia rahoitusmahdollisuuksia. Yrityksen ovat kehittäneet konseptin, joka mahdollistaa yli miljoonan dollarin rahoituksen 20-50 eri hankkeelle.

Suomessakin toimiva Arrow Electronics ja joukkorahoitusalusta Indiegogo tarjoavat yhteistyössä uuden konseptin, joka avaa suomalaisille teknologia-alan yrityksille tilaisuuden hakea Arrow’n sertifiointia innovaatiolleen ja kilpailla yli miljoona dollarin rahoituksesta muiden yritysten kanssa reilun vuoden aikana.

Haussa on erityisesti innovaatioita, joilla luodaan kokonaan uutta liiketoimintaa tai kehitetään olemassa olevaa ratkaisua paremmaksi hyödyntämällä esineiden internetiä (Internet of Things, IoT, teollinen internet).

”Toivomme näkevämme useita suomalaisia innovaatioita hakijoiden joukossa. Kannustamme teknologia-alan yrityksiä ja start-upeja hakemaan sertifiointia ja kisaamaan lisärahoituksesta”, Jouni Teliö Arrow Finlandista sanoo.

Suomalaisista teknologiayrityksistä Indiegogon joukkorahoitusalustaa ovat aiemmin hyödyntäneet esimerkiksi Haltian uudella Snowfox-paikannuspuhelimellaan sekä The Button Corporation bttn-älynapillaan.

LISÄÄ: Arrow Certified -rahoitus (LINKKI) ja säännöt (LINKKI).

TAUSTAA: Arrow-sertifiointi vie hanketta kohti markkinoita

Arrow’n sertifioinnin jälkeen hanke on mukana, kun lisärahoituksen saavat hankkeet valitaan. Erityisen poikkeukselliset Arrow-sertifioidut innovaatiot voivat edetä Arrow Innovator -hankkeeksi, mikä mahdollistaa vielä suuremman tuen innovaatiolle ja sen saattamiseen markkinoille.

certified_largeArrow Certified -sertifikaatti itsessään on arvokas laatuleima ja tuo mukanaan lukuisia etuja tuotekehitykseen ja innovaation saattamiseen markkinoille. Sertifiointi myös kertoo rahoittajille, että hanke täyttää vaatimukset ja on valmis tuotantoon.

”Insinöörimme auttavat tunnistamaan ja ratkaisemaan mahdolliset ongelmat. Tutkimme valituissa ratkaisuissa käytetyt komponentit ja valmistettavuuden sekä analysoimme mahdollisuudet markkinoilla. Varmistamme, että ratkaisu hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla markkinoiden parhaita teknologioita”, Jouni Teliö Arrow Finlandista kertoo.

Sertifioinnin myötä yritykselle avautuu jopa 50 000 dollarin arvosta etuja, kuten rahaa prototyypin valmistamiseen tarvittaviin materiaaleihin, pääsy Arrow.comin ja Silicon Expertin prototyyppien rakentamista tukeviin tietokantoihin, oikeus käyttää Arrow Testdrive-ohjelmaa sekä Arrow’n tukea markkinointiin ja myyntiin.

Indiegogo-joukkorahoitusalustasta löytyvistä teknologiahankkeista Arrow Certified -sertifioinnin ovat jo saaneet muun muassa Slick stabilizer sekä Noria. Arrow on toteuttanut myös IoT Finland -sivuston, josta voi ladata esimerkiksi viime toukokuun Arrowin IoT-tapahtuman esitelmät.

LISÄÄ: Arrowin IoT Finland -sivusto (LINKKI) ja Uusiteknologia.fi:n IoT-uutisia (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639