IoT-yhteys kaikkiin anturiverkkoihin

Saksalaisen Congatecin uuden korttituotteen avulla voi toteuttaa esineiden internetin (IoT) Gateway-yhdyskäytävän. Siihen voi liittää kahdeksan antennia ja runsaasti erilaisia liitäntämoduuleita. Tarjolla on räätälöidyt mallit erilaisiin anturiverkkoihin.

Congatec räätälöitävä IoT-laitealusta on varsin skaalautuva. Kortti tukee LTE 3GPP -modeemeja, kahta Wi-Fiä sekä kahta LAN:ia PoE- ja Profinet-ominaisuuksilla, vähävirtaista Bluetoothia (BTLE) ja 6LoWPAN:ia.

Asiakasversioina siitä on saatavissa tuki myös muille pienitehoisille anturiverkoille kuten kuten LoRa, 3GPP LTE-MTC, Sigfox tai UNB. Vakiona kortilla on kuusi sisäistä USB-porttia sekä kolme miniPCIe-paikkaa.

Järjestelmä tukee myös Qseven-moduuleja, joita on tarjolla NXP:n yhden ytimen i.MX6 prosessorista aina Intelin quad core Pentium CPU:n. Yhdyskäytävä tukee myös tulevien Intel Atom prosessoreiden (Intel koodinimi ”Apollo Lake”) käyttöönottoa.

Cogatecin uusi Gateway-kortti tukee myös Microsoftin Windows 10 to IoT -käyttöjärjestelmää. Kortista on tarjolla myös 200 x 230 x 40 millimetrin kokoinen yksikkö, jonka  metallikuori on sertifioitu ulkokäyttöön IP53-suojausluokan mukaisesti.

LISÄÄ: Congatec (LINKKI), tuotetieto (LINKKI)  ja jakelijat Avnet Embedded ja Data Modul (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639