Kämmentunnistuslaite kulunvalvontaan

Fujitsun PalmSecure ID Access -kämmentunnistuslaite perustuu biometriseen tunnistukseen. Se voidaan  integroida esimerkiksi nykyiseen kulunvalvontajärjestelmään.

PalmSecure ID Access -päätelaitteeseen on integroitu PalmSecure-tunnistin ja kosketusnäyttö integroitu Sen avulla käyttäjä tunnistetaan ilman kosketusta tapahtuvan kämmenskannauksen perusteella.

PalmSecure ID Access -ratkaisu on nopeasti ja helposti integroitavissa olemassa oleviin järjestelmiin. Laitteeseen voi liittää lukijan Mifare- tai HID-korteille. Vaihtoehtoisesti laite voidaan konfiguroida pelkälle PalmSecure-tunnistimelle.

Uutuuslaitteen biometrinen tunnistus on erittäin tarkka verrattuna perinteisiin tunnistusmenetelmiin, jotka perustuvat pin-koodeihin, salasanoihin, avaimiin tai kulkukortteihin. Se on käyttäjäystävällinen ja hygieeninen.

Biometrisen tunnistuksen etu on, että toisin kuin perinteiset kulunvalvontamenetelmät, siinä ei ole osia, joita voisi kadottaa, jakaa, kopioida tai varastaa. Yritykset voivat yhdistää tietyt toiminnot tiettyihin ihmisiin ja päästä eroon unohdettuihin salasanoihin tuhlatusta ajasta.

Lisää: Fujitsu Finland Oy (LINKKI) ja tuotetieto (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa!