Älykäs otsavalaisin liittyy kännykkään

Petzl esittelee uudenlaisen  otsavalaisimen, jossa on reaktiivisen tunnistusteknologian lisäksi Bluetooth Smart ‑yhteys. Reaktiivisuuden ansiosta käyttäjän ei tarvitse säätää valaisinta vaan laite itse mittaa ympäristön valoa ja säätää valokeilan sopivaksi.

Petzlin ohjauselektroniikka säätää valon kirkkauden ja valokeilan muodon toimintaan ja ympäristöön sopivaksi. Reactik + on valmistajan mukaan markkinoiden ensimmäinen otsavalaisin, jossa käyttäjä voi avata Bluetooth-yhteyden valaisimeen ja hallita valaisimen toimintoja puhelimellaan.

Puhelimesta pystyy langattoman yhteyden kautta sekä ennen käyttöä, että sen aikana säätämään kirkkautta ja paloaikaa sekä valitsemaan uuden valaisuprofiilin aktiviteetin mukaan. Puhelimesta näkee reaaliajassa, kuinka paljon valaisimessa on paloaikaa jäljellä.

Sovelluksessa on valmiina profiileja, kuten vaellukseen ja polkujuoksuun sopivat valaisutilat, ja profiileja voi itse luoda omiin tarpeisiin sopivaksi. Ladattava valaisin tuottaa 300 lumenin valovirran 110 m valon kantamalla ja mukana on litium-ioni-akku.

LISÄÄ: Vandernet (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa!