Suomalaisvalmistajalle uusi piirilevytesteri

Sähkönsyötön UPS-järjestelmiä Espoossa valmistava Eaton on ottanut käyttöön  piirilevyjen tarkastamiseen uuden Takayan Flying Probe -testerin. Laitteen avulla voidaan aiempaa helpommin löytää ladottujen piirilevyjen tuotantovikoja.

Eatonille asennettu Takayan APT-9411 on valmistajan laajimmin käytetty testerimalli, joka tarjoaa valmistajan mukaansa tarkkuuden ja suuren testinopeuden lisäksi hyvän testikattavuuden.

’’Takayan APT-9411CE käyttää testauksessa liikkuvia, toisistaan riippumattomia mittausneuloja niin, että tavanomaista neulapetiadapteria ei enää tarvita, kertoo järjestelmän toimittaneen EP-TEQ A/S:n Lars Kongsted-Jensen.

Eatonin hyödyntää testeriä myös varaosina toimittaviin kortteihin.

’’Toimitamme varaosia ympäri Eurooppaa, Lähi-Itää ja Afrikkaa, joten on erityisen tärkeää, että se on huolellisesti testattu ennen asentamista”, sanoo Eatonin Espoon tehtaan Mikko Hakala.

UPS-valmistajan korttimäärät ovat kuitenkin suhteellisen pieniä. Siksi Takayan testerin joustavuus erilaisille korteille sopii Eatonille. Kone on myös joustavasti laajennettavissa myöhemmin.

Kuva: Eatonin Espoon tehtaan varaosahuollosta vastaava Mikko Hakala ja EP-TEQ:n tuotepäällikkö Petri Järvenpää uuden testerin käyttöönotossa.

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639