Virtualisointityökalut pilveen

Virtualisointiyritys VMware ja pilvipalvelujen tarjoaja Amazon Web Services aloittavat yhteistyön, jonka tuloksena yrityksen palveluja voi pian käyttää AWS:n pilvialustalla.

Parhaillaan esituotantoversiossa olevan VMware Cloudin avulla voidaan VMwaren työkuormia ajaa AWS:n pilvipalveluissa. Tämä ratkaisu on yritysten mukaan ainoa tämäntasoinen julkisella pilvialustalla toimiva palvelu, joka on sekä VMwaren toimittama, myymä että tukema.

Asiakkaat voivat käyttää VMwaren virtualisointi- ja hallintaohjelmistoja VMware-työkuormien ajamiseen ja hallintaan sekä omissa konesaleissaan että AWS-ympäristöissä.  Uusi tuote on natiivi ja täysin hallittava AWS:n pilvessä toimiva VMware-ympäristö.

Amazonin AWS:ssä toimivat samat teknologiat, jotka ovat käytössä VMware-asiakkaiden konesaleissa, kuten vSphere Hypervisor (ESXi), Virtual SAN (vSAN) ja NSX-virtualisointialusta. WMware Cloud on AWS:n avulla VMware-käyttäjät voivat hyödyntää aiempia investointejaan ja osaamistaan joustavassa ja taloudellisessa AWS:n pilviympäristössä.

LISÄÄ: AWS (LINKKI)

Kuva: Amazon laajentaa pilvipalveluaan entistä enemmän myös esineiden internetiin. Yksi uusimpia AWS-pilveen tukeutuvista on siruvalmistaja Microchip (LINKKI, uutinen).

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639