Uudet HD-kamerat hakevat vikoja

Stora Enson Imatran kartonkitehtaalla on otettu käyttöön jyväskyläläisen Procemexin HD-tasoisiin älykameroihin perustuva vianilmaisu- ja radanvalvontajärjestelmä.procemex_flex_smartcamera_460x420

Stora Enson Imatran tehtaat on maailman suurin nestepakkauskartongin valmistaja. Ruoan ja ruokanesteiden kanssa kosketuksissa olevan kuluttajapakkauskartongin tulee täyttää tarkat laatuvaatimukset turvallisuuden suhteen. Kartongista ei myöskään saa irrota mitään makuja tuotteisiin ja tuotteen visuaalinen puhtaus tulee olla ensiluokkainen.

Stora Enson kartonkikone 4:llä on jo vuosien ajan käytetty Procemexin toimittamia järjestelmiä kartongin vikojen ilmaisuun ja ratakatkojen vähentämiseen. Nyt järjestelmä on uusittu kokonaan ja modernisoitu Procemexin uusimmalla älykameratekniikalla. Myös PC-laitteet uusittiin. Kameroiden valaistus hoidetaan ledeillä, jolloin valojen suuntaus on helpompaa.

Myös uusien päivitettyjen pinhold-tyyppisen Procemex-HD-kameroiden erottelukyky on parantunut ja järjestelmä on paremmin säädettävissä käyttäjäkohtaisesti.

Jyväskyläisyrityksen valmistamia kamerajärjestelmiä on toimitettu lähes 600 yli 50 maahan. Yritys työllistää noin 60 henkilöä.

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!