Erikoisnäppäimistö kuvankäsittelyyn – takana entisiä nokialaisia

Loupedeck-erikoisnäppäimistö lupaa tarjoata uuden innovatiivisen tavan editoida kuvia. Tuotteen ympärille viime kesänä perustettu yritys on hakenut jo patenttia. Tuotteen takana on entisiä nokialaisia ja innokkaita valokuvaajia. Laitteisto on yhteensopiva Adobe Lightroomin kanssa.

Loupedeckin luvataan korvaavan perinteisen kuvankäsittelyn lähestymistavan, jossa muokkaus tapahtuu hiirellä tai kynähiirellä ja näppäimistöllä.

”Tutkimustyömme tuloksena Loupedeckin rakenne muistuttaa DJ:n miksauspöytää. Se antaa Adobe Lightroomin käyttäjille keinot parantaa käyttökokemusta ja kasvattaa tehokkuutta samalla, kun he voivat keskittyä tärkeimpään – korkealaatuisiin lopputuloksiin”, sanoo Mikko Kesti.

Loupedecin takana oleva tiimi perustettiin, kun yrityksen toimitusjohtaja Mikko Kesti ja Nokian entinen työntekijä Esa Alanen havaitsivat, että heillä on yhteinen päämäärä: kuvankäsittelyn työnkulun tehokkuuden maksimointi.

Loupedeckin tekninen asiantuntijatiimin muutkin jäsenet ovat olleet aiemmin Nokian palveluksessa. Loupedeckiä myydään Indiegogo-joukkorahoitussivustolta.

 

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!