Kätevä kytkentäalusta kännykkään

Komponenttijakelija Aventin ostama Farnell jatkaa innovatiivisella linjallaan. Komponenttien ja pikkusuoritinkorttien lisäksi yritys on tuonut tarjolle kätevän Moto Z -puhelimiin kiinnitettävän elektroniikan piirikytkentöjen kehitysalustan ja oheisohjelmistoja.

Farnellin Moto Modsit on tarkoitettu osaksi Motorola uutta Moto Z -älypuhelinta. Se kiinnitetään magneetemotozkytkentaalustabwwwilla puhelimen takaosaan. Se tarjoaa sähköisen yhteyden puhelimeen, jossa kehittäjille pääsy puhelimen virta- ja datapoluille.

Uudenlaisen kehitysalusta avulla järjestelmän avulla kuka tahansa voi luoda älykkäitä ohjausratkaisuja. Moto Mods Development Kit sisältää kaiken, jota soveltaja tarvitsee kytkeytyäkseen Moto Z älypuhelimeen. Mukana on rei’itetty kortti, johon voi juottaa komponentteja.

Farnell element14 tarjoaa lisäksi Motorola HAT Adapter -kortin laajentamaan Reference Moto Modin myös Raspberry Pi-pienkortin HAT:eissa ja Motorolan Personality –korteissa. Tarjolla on myös vapaasti käytettäviä sähköisten ja mekaanisten ratkaisujen kaavioita, Moto Mods -laitteisto-ohjelmistoa ja Android Apps -sovelluksia esimerkeiksi.

Motorolan Moto Z on uusi puhelinmalli, johon on tarjolla useita erilaisia lisäosia kaiuttimista huipputeräviin kameroihin ja videoprojektoreihin,

LISÄÄ: Farnell (LINKKI) ja Moto Mods Development Kit (LINKKI).

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639